Anyukák, ti ledöbbennétek ezen?
Teljesen kivagyok a lányom miatt aki 19 éves. Nemrég tudtam meg hogy egy 36 éves nős férfival keveredett össze. A kisasszonyból nehezen de kihúztam belőle hogy mi folyik köztük. Elmondása szerint semmi nemi érintkezés de ezen kivül bármi. Hihetetlen nagyon gusztustalan, szeretem a lányom de hogy ilyet művel a családban sem fordult elő. Szobafogságba van, nagyon haragszik rám mert kicsit kikeltem magamból. Férjem ha megtudja elájul. Ti mit tennétek? A telefonját kitéptem a kezéből sok sms hívások facebook üzenetek. Ilyen férfi mit akarhat? Ha jól tudom 2 gyereke van. Döbbenet :-(
41n
Kedves Kérdező!
Szeretném, ha tudnád, megértem a reakciódat, megértem, hogy kikeltél magadból. Mindettől függetlenül, bízz a lányodban, és ezt mond is el neki, hisz egy értelmes, rendes lányt neveltetek, aki megérti, meg fogja érteni a szülei aggodalmát. Nem dől össze a világ, ha egy idősebb férfivel kerül kapcsolatba, ne tiltsátok, mert az csak olaj a tűzre.
Nem vagy könnyű helyzetben, de ha nem akarod a lányod elveszíteni, akkor nagyon okosnak kell lenned. Én egy pár évvel ezelőtt éltem át egy hasonló helyzetet, azóta is nagyon jól megvannak, itt 14 év van. A mai napig élvezem a lányom és párja bizalmát, szóval okos legyél és higgadt!
Én meg azon döbbentem le, hogy egy-két lány válaszoló még dicsekszik is vele, hogy 20-21 évesen 41-47 éves férfival kavar...kisanyáim, ha én ilyet csinálnék, még anoním oldalon de kürtölném szét, elég undorító...
Mellesleg ezek után semmin sem döbbenek le.A környezetemben egy 20 éves lány most szült gyereket egy 37 éves 2 gyerekes apukának...
#18 vagyok.Az utolsó válaszolónak..Igen büszke vagyok rá,hogy 47éves volt az első pasim.A keserű tapasztalat tett olyanná amilyen vagyok.Ezért lehetek ilyen boldog a férjemmel már 16éve.A szerelem nem korfüggő,miért kell ennek ekkora feneket keríteni?Ha egy 17-18 fiú kavar egy 40 körüli nővel, az senkiben nem kellt ekkora felháborodást.
El kéne fogadni mindenkinek,hogy változik a világ.
Egy negyvenes nõnek van annyi eszr hogy nem kavar 20 èvesekkel? :D Ezen jót röhögtem. Mièrt, mik a nõk valami èszkombájnok? Èn is nõ vagyok, de amit ma látok az a nõi társadalom szègyene csak. Nem mellesleg az èn fõnököm is nõ, 40 èves ès a 20 èves munkatàrsammal jár szobàra ahogy a fèrje átlèpi a határt, de elèg csak a küszöböt...ennyit a "nõkrõl ".
Mindegyik Istennek kèpzeli magát onnantól, hogy gyûrû van a kezèn meg kitolt egy gyereket, holott ez a dolgunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!