Anyukák, ti ledöbbennétek ezen?
Teljesen kivagyok a lányom miatt aki 19 éves. Nemrég tudtam meg hogy egy 36 éves nős férfival keveredett össze. A kisasszonyból nehezen de kihúztam belőle hogy mi folyik köztük. Elmondása szerint semmi nemi érintkezés de ezen kivül bármi. Hihetetlen nagyon gusztustalan, szeretem a lányom de hogy ilyet művel a családban sem fordult elő. Szobafogságba van, nagyon haragszik rám mert kicsit kikeltem magamból. Férjem ha megtudja elájul. Ti mit tennétek? A telefonját kitéptem a kezéből sok sms hívások facebook üzenetek. Ilyen férfi mit akarhat? Ha jól tudom 2 gyereke van. Döbbenet :-(
41n
19 éves. Úgy gondolja, ha ő feleség lesz, őt sosem fogják megcslani mert ő mindent jól fog csinálni, nem fog rá okot adni. A feleség szerinte biztos valamit rosszul csinál, ő csak megadja a férfinek amit a feleség nem.
A legtöbb nő életében van egy időszak, amikor idősebb pasikra buknak. Ez sem nagy meglepetés számomra.
Szerintem is kérj bocsánatot tőle és üljetek le nyugodtan megbeszélni. Legyél őszinte, esetleg beszélj a ti házasságotokról, hogy vannak hullámvölgyek. Kérdezd meg hogy képzeli a jövőt. Hol ismerkedtek meg, hogyan alakult a kapcsolatuk. Legyél nyitott.
Semmi jogod nincs hozzá,hogy kivel kavar 19 évesen,valahogy az az érzésem,hogy irígykedsz.
Amúgy 18 éves kortól már szobafogságra sem ítélheted,oda megy,ahová akar törvény szerint.
Kicsit borzasztóan el vagy tévedve!39/N
Köztem és párom között 14 év van,21 vagyok.
Kicsit tényleg túlzás a szobafogság,telefon elvétele.
Nyugodtan kell vele beszélned,bizalmat kialakítani,hogy ha bármi gond van,tudja,hogy Hozzád bármikor fordulhat.
Nem szép dolog nős pasival kezdeni,de a pasi is hibás.
Ne tilsd,mert annál jobban az ellenkezőjét fogja csinálni,csak higgadtan beszélgess vele.Kérj Tőle bocsánatot,soha semmit nem fog neked elmondani,ha mindig így reagálsz.
23-as vagyok
Akkor jó,minden ember a saját bőrén tapasztal.
Az én anyám ugyanolyan elmebeteg volt mint te,teljesen önállótlanságra nevelt és sikeresen tönkretette a tinédzserkorom és a huszas éveim elejét.
A most tinédzserkorú lányomat megengedem,hogy lássa két hetente,de a közelembe nem engedem,sem azért,hogy riogassa a középkorba illő szemléletével,sem nem bocsájtom meg azokat az éveim,amik másnak annyira szép emlékek.
Úgyhogy te is vigyázz magadra,mert most még csak 19 éves,de fogsz te még tőle úgy függeni,ahogy az enyém most már tőlem.
Nem kell azért idegbetegnek nevezni a szülőt, ha néha kiakad. Emberek vagyunk, tévedhetünk.
Néha pedig feltámad bennünk az anyatigris, ami köztudottan
nem egy plüsmacska, érzelmek nélkül.
Én 20 évesen 41 évessel kavartam,a 36 éves férfi nem is öreg.
Nem tudom mit kell megijedni,szinte biztos,hogy nem nála fog megállapodni,ez a tapasztalatszerzés kora.
Nekem mindenesetre jobb emlék utólag a 41 évesem,mint az akkori idétlen korombeli fiúk.
De a párom felnőttkoromban már nagyjából egyidős lett,úgyhogy nem kell nagy ügyet csinálni belőle.
Ahhoz,hogy jobban válasszunk tapasztalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!