Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák, ti ledöbbennétek ezen?

Anyukák, ti ledöbbennétek ezen?

Figyelt kérdés

Teljesen kivagyok a lányom miatt aki 19 éves. Nemrég tudtam meg hogy egy 36 éves nős férfival keveredett össze. A kisasszonyból nehezen de kihúztam belőle hogy mi folyik köztük. Elmondása szerint semmi nemi érintkezés de ezen kivül bármi. Hihetetlen nagyon gusztustalan, szeretem a lányom de hogy ilyet művel a családban sem fordult elő. Szobafogságba van, nagyon haragszik rám mert kicsit kikeltem magamból. Férjem ha megtudja elájul. Ti mit tennétek? A telefonját kitéptem a kezéből sok sms hívások facebook üzenetek. Ilyen férfi mit akarhat? Ha jól tudom 2 gyereke van. Döbbenet :-(

41n

2013. jún. 16. 17:12
1 2 3 4 5
 11/49 anonim válasza:
53%
Szólj a férjednek! Ő tudni fogja mi ilyenkor a teendő... :)
2013. jún. 16. 17:25
 12/49 anonim ***** válasza:
78%

valószínűleg kiakadnék.

DE

a 19 éves FELNŐTT lányodról beszélsz,

szobafogsááááág? telefonelvétel?

22 évesen már nem is laktam otthon..

ez már az ő élete, gondolom ti tartjátok még el, ennek ellenére ennyire már nincs beleszólásotok.

Nemi érintkezésen kívül mi az a bármi?

Kávéznak? Moziznak? vacsiznak? vagy arra gondolsz, hogy a konkrét aktuson kívül bármi?

Mit tennék? sopánkodnék, hogy hogy neveltem eddig, elbeszélgeték vele a dolgok következményeiről: közmegítélés ha kiderül, egy család szétrombolása, a gyerekek élete stb (ebben amúgy a férfi ugyanannyira, ha nem jobban hibás, mint a lányod, hiszen ő fogadott hűséget)

Nem büntetném meg, mert nincs értelme, ha nem látja be hogy hibázott.

Majd elköltözik szépen és csinálja ugyanezt mert az értékrendjébe belefér, veletek meg úgy összeveszik, vagy ti vele, hogy megszalad a kapcsolat.

azon kívül, hogy megpróbálod HIGGADTAN megértetni vele, hogy nem helyes amit tesznek, mást nem tudsz tenni, mert értelmetlen.

2013. jún. 16. 17:26
 13/49 anonim ***** válasza:
83%
Én a Te viselkedéseden döbbentem le...19 évesen szobafogság?Meg kellene beszélni vele a dolgot,nem beleolvasni a magánbeszélgetéseibe meg üvöltözni.Ha 14-16 éves lenne,akkor oké,de hagyj neki személyes teret...Gondolkozz kicsit el,miért nem mondta meg,nyilván tudta a reakciót,hogy nem lehet veled megbeszélni.Érdekes,én bármiről beszélhetek anyámmal,pedig én is 19 vagyok.Van oka annak,hogy a pasival van.
2013. jún. 16. 17:27
 14/49 anonim ***** válasza:
87%

Azert azt ne felejtsuk el, hogy a lany nem egy ceda, mivel egyaltalan nem fekudt le a pasival. 19evesen meg mar jogilag felnott, azt csinal, amit akar. Ha akar elkoltozik, es soha tobbet egy szot nem szol a kedves anyukahoz, mert tudja, hogy ugysem azt fogja kapni, ami normalis lenne. A telefont vedd el tole, ne is add vissza, majd ha fuggetlenedik, vesz maganak sajatot. Csak aztan ne keseregj, ha a telefonszamot mar nem fogod ismerni.

En nem azt mondom, hogy jo dolog, amit csinal, de en is 19eves vagyok, es hasonlo helyzetben anyukam szinten ledobbenne, majd leultetne egy csesze teaval, es jol atragnank a dolgot. Masnap meg elvinne vasarolni, amolyan bufelejtokent. Bar en alapbol elmondanam neki mar akkor, mikor ismerkedni kezdunk, mert nem erzem igy, hogy barmit is el kene hallgatnom elole, tekintve, hogy eletemben egy szobafogsagot, vagy telefonmegvonast nem kaptam. Tisztelem ot, es betartom a szabalyait. Tisztel engem, ezert neha engedi, hogy elkovessem a sajat hibaim.

2013. jún. 16. 17:29
 15/49 anonim ***** válasza:
91%
Azért lehet, hogy a lány azt mondta nem volt szex, mert az anyja már erre a semmiségre is így reagált. Szóval simán lehetett ott több is.
2013. jún. 16. 17:30
 16/49 anonim ***** válasza:
92%

Mivel anya vagyok, két idősebb lánnyal, kevés dolgon döbbenek le. Mondjuk, tényleg túlreagáltad, szobafogság tényleg túlzás, tőle fiatalabbak is átvágják a fejünket, ha akarják. Ha lehiggadtál, ülj le vele beszélgetni, ne kritizálva, csak mint anya a lányával. Mond el neki INDULATOK nélkül, miért nem tartod ezt helyesnek. Ne bíráld, ne kritizáld, csak a tények. Egyébként a maradék bizalom is elvész kettőtök között.

Köss vele szövetséget: Nem mondjátok el az apának, de értékelje át a kapcsolatot, és győzd meg, nem hozzávaló.

Mielőtt bárki leordítaná a fejem, nekem is voltak titkaim a lányaimmal, apjuk tudta nélkül. Nem is tudja aki nem próbálta, milyenek a "nagylányos" apák. Mint a sárkányok.

Nem kell tovább szítani a feszültséget. Előbb nyugodj le,

veszekedéssel nem jutsz semmire.

2013. jún. 16. 17:31
 17/49 anonim ***** válasza:
65%

ezért kérdeztem, hogy mit jelent nála, hogy nemi érintkezés.

Pettingeltek is, csak "nem tette be", vagy csak mindenfele együtt csinálnak programokat stb...

2013. jún. 16. 17:31
 18/49 anonim ***** válasza:
57%

Le.

De a bizalmát azt most eljátszottad!

Miért nem hagyod élni? Lehet,hogy csalódni fog,de a saját bőrén.Ezt is meg kell tapasztalnia!

Elmondanám neked,hogy én 19évesen egy 47éves pasival voltam,sőt ő vette el s szüzességem.Az én anyám is ledöbbent.Másfél év volt ő az életemből,keserű csalódás volt,de ez kellett ahhoz hogy a férjemet megísmerjem.16éve vagyunk együtt és van 2 gyerekünk.

Fogadd el a lányod döntését,mert már nem kis csitri 16éves,hanem elvileg már felnőtt nő.Kellenek a csalódások az élethez,engedd ÉLNI.

Amagánszféráját pedig hagy békén még akkor is ha te tartod el.Elvenni a telóját?ne gyerekeskedj már!A szobafogsághoz meg túl öreg.

2013. jún. 16. 17:41
 19/49 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, én rajtad döbbentem le. Az száz százalék, hogyha el akarna költözni ezek után, igaza lenne. Nagyon erős, amit művelsz. 19 évesen szobafogság? Te egy lelki roncsot neveltél, ha ezt hagyja megtenni magával szegény lány. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem lennék erre büszke a helyedben. Már unokád is lehetne, ha akarod, ha nem. Ugyanis nem te döntesz, hanem a lányod, ezt a tényt próbáld meg feldolgozni. Nem uralkodhatsz ám felette! Csak a magad életét irányíthatod, neki pedig tanácsot adhatsz, amit meghallgat, és aszerint fogadja meg vagy sem, hogy milyen nevelést kapott 10 évvel ezelőtt tőled. Nem most! Nehogy már nekiállj nevelni egy felnőtt embert. Úgy tönkreteszed lelkileg, hogy azt majd egyszer, később nagyon fogod szégyellni, és ennek megfelelően be se fogod ismerni. Nehogy rólad írják meg a Mérgező szülők II-t.

Amit most tehetsz: kérj bocsánatot (!) igen, te is kérhetsz, nem ciki, és üljetek le megbeszélni. Ha viszont megfélemlíted, támadsz, akkor nem várj a lányodtól semmit.

2013. jún. 16. 17:47
 20/49 anonim ***** válasza:
43%
Biztos "szép" példát látott otthon tőled és az apjától. Ti vagytok a hibásak. Ő csak a tükör.
2013. jún. 16. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!