Anyukák, ti ledöbbennétek ezen?
Teljesen kivagyok a lányom miatt aki 19 éves. Nemrég tudtam meg hogy egy 36 éves nős férfival keveredett össze. A kisasszonyból nehezen de kihúztam belőle hogy mi folyik köztük. Elmondása szerint semmi nemi érintkezés de ezen kivül bármi. Hihetetlen nagyon gusztustalan, szeretem a lányom de hogy ilyet művel a családban sem fordult elő. Szobafogságba van, nagyon haragszik rám mert kicsit kikeltem magamból. Férjem ha megtudja elájul. Ti mit tennétek? A telefonját kitéptem a kezéből sok sms hívások facebook üzenetek. Ilyen férfi mit akarhat? Ha jól tudom 2 gyereke van. Döbbenet :-(
41n
Jaj most hagyjál már az ártatlan,megrontott családapák szöveggel,nem kisfiúk és ártatlan gyerekek ők.
Azonkívül a szövegből nem derült ki,hogy együtt van e a feleséggel,csak hogy van gyereke.
Azért ne kombinálj ennyire.
Vagyis szerinted a 36 éves férfi,ha nincs együtt a feleséggel,de van 2 gyereke,akkor már nem jöhet össze mással?
Mert a kérdés nem az volt,hogy a feleségétől el akarják szeretni és van neki.
Mert akkor mi is mást írtunk volna eddig.
Azt sem írta, hogy együtt van a feleségével, de azt sem, hogy külön élnek vagy elvált stb. Annyit tudunk, hogy volt valami kapcsolata a férfival - állítása szerint nem szexuális jellegű.
Itt csak egy töredék információt tudunk!
Hát akkor most én is kombinálok egy kicsit,facebook-os üzengetéseknél kevésbé valószínű meglévő feleség,felvenni se veszik fel a szeretőt nehogy kiderüljön,a gyakori sms is feltűnne a feleségnek,hacsak nem süket-néma szegény(csak vicc volt)
Nekem feltűnt ,úgy bukott le anno.
A másik verzió szerint van feleség,de akkor a férj nagyon pofátlan.
a szobafogság nem a normális büntetési mód egy 19 éves embernél. sőt, ennyi idősen már büntetni sem nagyon lehet, max érzelmileg zsarolni.
volt rá 18 csodaszép éved, hogy átadj neki egy értékrendet, amibe ez nem fér bele. úgy tűnik nem ment. ez nem csak az ő hibája.
a gimiből szabadult lánykák vonzódnak az idősebb pasikhoz, mint láthatod, a válaszadók közt is sokan éltek hasonló kapcsolatban. bevallom, nekem is volt egy rövidke liezonom egy nálam jóval idősebb fickóval, de mindketten helyén kezeltük a dolgot, nem örök életre terveztünk, inkább csak a kíváncsiság hajtott bennünket.
anyum nem is tudott róla, nem szerettem volna ha emiatt aggódik vagy letol. nem akartam nagyobb füstöt mint lángot.
A Szandi-és a Bogdán Csabi 21 éve vannak együtt,3 gyerekük van.Szandi 16 a Csabi 32 volt mikor összekerültek.
Tehát néha működhet is ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!