Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy sokan...

Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám félig fehér, félig néger, az anyám teljesen fehér. Sajnos túl sokat örököltem apai ágról és nagyon utálom de tenni nem tudok ellene. Nem nagy városban élek, nem találkoztam még itt "magamfajtákkal" ezért nem is tudom megbeszélni senkivel ezt a problémámat mert nem érzik át a helyzetet. Kiskoromban ritkán de előfordult, hogy csúfoltak de próbáltam nem foglalkozni ezzel. Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, talán egyszer láttam amikor kicsi voltam. Most azért akadtam ki mert szerelmes lettem egy lányba, ő is belém de a szülei nem engedik, hogy velem legyen mert "más" vagyok. Ezért titokban kell találkoznunk. Gondkodtam és rájöttem, hogy szinte minden problémám megoldódna ha én is fehér lennék. Persze van ennek jó oldala is de pillanatnyilag nem tudok ezzel foglalkozni.
2013. jún. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagyok, de azt mondom, hogy jelenleg a társadalom, és nem csak a magyar, nincs kész arra, hogy elfogadja a különböző színűek házasságát, kapcsolatát. Amíg a társadalom el nem jut arra a szintre, hogy tolerálni tudja, addig nem érdemes más bőrszínű lánnyal kezdeni. Sajnos 2013-ban még mindig ott tartunk, hogy a külsőség többet számít a belsőnél. De ez nem feltétlen az átlagemberek hibája. Meg kell értened, hogy a társadalmat sok minden befolyásolja, a legtöbb ember nem ismeri a másik bőrszínű személyek szokásait, mentalitását stb. ezért tart tőle. A magyar illetve pár környező ország nem multikulti, már egyesek arra is gyanakvóan néznek, ha fehér, de idegen vallása van, akár kemény buddhista. Sajnos sok mindent idegennek tartunk, sok mindentől félünk. A másik pedig a cigány probléma, az eltérő bőrszínről sokaknak az jut eszükbe. Sok mindent helyre kellene itt tenni...

Szerintem nem érdemes fiatalon egy "fehér" lánnyal kezdened, nagyrészt csak Te járnál rosszabbul.

2013. nov. 22. 08:39
 42/42 anonim ***** válasza:
BASZNI
2014. jan. 8. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!