Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy sokan...

Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám félig fehér, félig néger, az anyám teljesen fehér. Sajnos túl sokat örököltem apai ágról és nagyon utálom de tenni nem tudok ellene. Nem nagy városban élek, nem találkoztam még itt "magamfajtákkal" ezért nem is tudom megbeszélni senkivel ezt a problémámat mert nem érzik át a helyzetet. Kiskoromban ritkán de előfordult, hogy csúfoltak de próbáltam nem foglalkozni ezzel. Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, talán egyszer láttam amikor kicsi voltam. Most azért akadtam ki mert szerelmes lettem egy lányba, ő is belém de a szülei nem engedik, hogy velem legyen mert "más" vagyok. Ezért titokban kell találkoznunk. Gondkodtam és rájöttem, hogy szinte minden problémám megoldódna ha én is fehér lennék. Persze van ennek jó oldala is de pillanatnyilag nem tudok ezzel foglalkozni.
2013. jún. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
94%
Nem hiszem, hogy neked kellene másoknak megfelelni. Semmi baj nincsen veled. Az igaz, hogy a szülők károsan befolyásolhatnak, de a bőrszínt sosem kell szégyellni. Azt kell szégyellni, ha valaki amiatt ítél el.
2013. jún. 15. 00:21
 12/42 anonim ***** válasza:
30%
Ne utald a sajat szined azert mert egy mas szinunek nem tetszel..koltozz budapestre itt leszarjak 6,7 meg sok keruletben ha fekete vagy itt sok fekete van sajnos ha kisvaroaban laksz ott olyan az emberek gondolkodasa hogy egyaltalan nem globalis. Regimodiak felnek az uj dolgoktol helyhez kotottek sajnos ezzel mindig talalkozni fogsz ha nem jossz pestre es epp ezert megkell tanulnod ezt kezelni! Amugy mit varsz ettol az orszagtol? itt van a legtobb rasszizmus a vilagon..
2013. jún. 15. 00:21
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyvárosban lehet, hogy nem így lenne. Az én gyerekeim sem fehér bőrű apától vannak, soha semmi problémájuk nem volt emiatt.

Több vegyespárt is ismerünk, de nekik sem volt rossz tapasztaltuk. (Budapestiek vagyunk)

Van viszont olyan ismerős, ahol anyuka magyar, apuka brazil fekete, a gyerekek is félvérek. Egyszer beszélgettünk erről, mondta, hogy nekik sem volt soha semmi gondjuk a bőrszínük miatt, sőt a fia (tinédzser srác, még nem is a leghelyesebb, csak olyan átlagos) kifejezetten népszerű a csajok között.

2013. jún. 15. 00:22
 14/42 anonim ***** válasza:
89%

12: "Amugy mit varsz ettol az orszagtol? itt van a legtobb rasszizmus a vilagon.."

Én írtam a 13-as választ, és nem értek veled egyet. Fél órás kiselőadást tudnék tartani a magyarok rossz tulajdonságairól, a problémákról, de az, hogy a magyar lenne a legrasszistább, az egyszerűen nem igaz.

A volt férjem 3 hétig volt Szlovákiában még régebben, nem egyszer futott a skinheadek elől. Míg Magyarországon 10 év alatt egyszer sem. De tényleg több helyen járva a világon, a magyar nép egy picit sem rosszabb mint más ebből a szempontból. Néha úgy érzem, hogy ezt valakik mesterségesen akarják gerjeszteni és belénk beszélni.

2013. jún. 15. 00:26
 15/42 anonim ***** válasza:
20%
Gyere Pestre továbbtanulni, és akkor megismerkedhetsz "magadfajtákkal", és itt közelről sem akkora szám egy barna pasi, mint vidéken. A mi házunkban is laknak páran.
2013. jún. 15. 00:44
 16/42 anonim ***** válasza:
0%
14. hol fordul elo a vagon olyan manapsag, hogy par onkentes par utasitasara megol lemeszarol fel tucat roma csaladot
2013. jún. 15. 00:52
 17/42 anonim ***** válasza:
17%
Errol szerintem ne vitatkozzunk. Inkabb a kerdezonek segitsunk. Kedves kerdezo a legjobb amjt tehetsz ha valtoztadsz a nezeteiden es elfogadod magad. Vagy nagyvarosba koltozol.
2013. jún. 15. 00:54
 18/42 anonim ***** válasza:
85%

16: szerintem nem önkéntes akció volt, hanem nagyon is tudatos szervezés a háttérből, épp a "cél" érdekében. Több mint furcsa az egész, de ez a kérdés nem erről szól.

Máshol meg a cigánytelepet felgyújtja a maffia (Olaszország), eldózerolják az egészet (Franciaország), falat építenek köréjük (Szlovákia és Románia).

Nekem meg amúgy is hiába szajkózza bárki a rasszizmust, ha a családommal nem érzékeljük, a baráti köröm nem érzékeli.

2013. jún. 15. 00:59
 19/42 anonim ***** válasza:
87%

Ne foglalkozz azokkal, akik bőrszín alapján ítélkeznek. Ne akarj ilyen embereknek megfelelni. Nem oldódna meg semmi, ha fehér lennél, mert akkor már nem Te lennél.

Nagyon sok olyan esetet hallottam egyébként-bár nem tudom, hogy ez megnyugtat-e Téged-hogy a szülők nem engedték a kapcsolatot, ám a fiú kitartott, és idővel túlláttak az ősök a színeken és a gyerekek boldogságát nézték. Ne vedd a lelkedre, ezt tudom mondani, mert azzal csak magadnak ártasz.

2013. jún. 15. 01:00
 20/42 anonim ***** válasza:
70%

"Sok buta europai lenezi a feketeket holott ok csinaljak a legjobb zeneket ok a legjobb szineszek ok viszik elore rengeteg allam kulturalis hirnevet."

Meg a bűnügyi statisztikát is ez a remek embercsoport vezeti, főleg Amerikában, de amióta ellepték Nyugat-Európát "menekültstátusszal! azóta nemcsak a segélyekkel élősködnek a nyakunkon, hanem egyetlen parkban, egyetlen pályaudvron nem lehet megmaradni tőlük: lopnak drogot árulnak, autókat törnek fel, erőszakoskodnak a nőkkel, s hiába utasítják ki őket, másnap másik három jön a helyükre. Persze te Magyarországon könnyen dumálsz, az a csóró kis ország nem célállomás nekik, de tájékozódj már a külföldi hírek (bűnügyi statisztikák) között, mielőtt ennyire kiállsz egy népcsoport mellett!

Most pedig nyomkodd bőszen azt a piros gombot, hajrá!

2013. jún. 15. 02:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!