Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?
Amíg nem fogadod el saját magad addig szerintem nem várhatod el másoktól, hogy elfogadjanak.
Jó ha van egy kis negatív önismereted is /ezek a hibáim stb/ de az, hogy sötétebb a bőröd nem tartozik ide.
Nekem is voltak olyan időszakaim mikor csúfoltak /főleg ált.isi.ben/ és nem tudtam kezelni. Őszíntén nem voltam azt elfogadni, hogy más vagyok mint a többiek. /4 hangot nem tudok tisztán ejteni/ Ezt érezték rajtam a többiek és pont ezért bántottak.
Egy idő után mikor elkezdtem ezt a dolgot elfogadni utána jobb lett. Persze sokan beszólnak érte mert mondjuk nem tudják kezelni ezt a helyzetet /mert nem nagyon találkoznak ilyennel/ de azokkal gyorsan elfogadtatom.
ha pasi vagy örülj neki, mert így minden nőt megkaphatsz. (sok nő titokban ilyen pasiról álmodozik)
ha lány vagy dettó...
szóval akkor mi is a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!