Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy sokan...

Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám félig fehér, félig néger, az anyám teljesen fehér. Sajnos túl sokat örököltem apai ágról és nagyon utálom de tenni nem tudok ellene. Nem nagy városban élek, nem találkoztam még itt "magamfajtákkal" ezért nem is tudom megbeszélni senkivel ezt a problémámat mert nem érzik át a helyzetet. Kiskoromban ritkán de előfordult, hogy csúfoltak de próbáltam nem foglalkozni ezzel. Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, talán egyszer láttam amikor kicsi voltam. Most azért akadtam ki mert szerelmes lettem egy lányba, ő is belém de a szülei nem engedik, hogy velem legyen mert "más" vagyok. Ezért titokban kell találkoznunk. Gondkodtam és rájöttem, hogy szinte minden problémám megoldódna ha én is fehér lennék. Persze van ennek jó oldala is de pillanatnyilag nem tudok ezzel foglalkozni.
2013. jún. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. jún. 17. 12:18
 32/42 anonim ***** válasza:

Amíg nem fogadod el saját magad addig szerintem nem várhatod el másoktól, hogy elfogadjanak.

Jó ha van egy kis negatív önismereted is /ezek a hibáim stb/ de az, hogy sötétebb a bőröd nem tartozik ide.

Nekem is voltak olyan időszakaim mikor csúfoltak /főleg ált.isi.ben/ és nem tudtam kezelni. Őszíntén nem voltam azt elfogadni, hogy más vagyok mint a többiek. /4 hangot nem tudok tisztán ejteni/ Ezt érezték rajtam a többiek és pont ezért bántottak.

Egy idő után mikor elkezdtem ezt a dolgot elfogadni utána jobb lett. Persze sokan beszólnak érte mert mondjuk nem tudják kezelni ezt a helyzetet /mert nem nagyon találkoznak ilyennel/ de azokkal gyorsan elfogadtatom.

2013. jún. 17. 12:28
 33/42 anonim ***** válasza:
Én régebben rocker csajszi voltam, bakancsba jártam meg feketébe... jah és tejallergiám volt ami miatt sokat piszkáltak mert sokszor csúnya volt meg kiütéses volt a bőröm... szarni rá!! Különleges vagy te is fogd fel igy :) én igy tettem... volt egy exem akinek a szülei szintén szét akartak bonorálni mert én túl van voltam a fiacskájuknak a szülők szerint. :)
2013. jún. 18. 21:55
 34/42 anonim ***** válasza:

ha pasi vagy örülj neki, mert így minden nőt megkaphatsz. (sok nő titokban ilyen pasiról álmodozik)

ha lány vagy dettó...

szóval akkor mi is a bajod?

2013. júl. 1. 12:04
 35/42 anonim ***** válasza:
Csak nekem szúrja a szememet a néger szó??? Emberek, tudjátok mit jelent úgy igaziból??
2013. júl. 1. 13:09
 36/42 A kérdező kommentje:
Tudom, de ne a származásom miatt szeressenek ha lehet.
2013. júl. 1. 14:21
 37/42 anonim ***** válasza:
21%
nem gondolkoztál azon, hogy visszamész afrikába?
2013. szept. 8. 19:15
 38/42 anonim ***** válasza:
Szia. Hidd el idővel könnyebb lesz, intelligens emberek nem foglalkoznak bőrszínnel, hanem belső értékekkel, akik meg lenéznek, azok nem érnek annyit,hogy idegeskedj miattuk. Én Amerikában élek, abban a városban ahol élek szinte a fél lakosság fekete, nem csak amerikai fekete, hanem afrikai minden féle akcentussal. Biológia szakra járok fősulira és a legokosabb osztálytársam fekete, nem is félvér, tiszta fekete, sok barátja van,köztük én is, egymás melletti házban élünk, jó barátok vagyunk, mindent megbeszélünk. A tehetségével, személyiséggel bárki elérheti a tiszteletet, de az igaz,hogy a nagyobb városokban és egyes országokban, kúltúrában könnyebb. Talán a barátnőd szülei megbékélnek, ha látják,hogy rendes vagy, jól bánsz a lányukkal, de hidd el sok ember van szerencsére, aki elfogadó, meg fogod találni őket, nekem természetes,hogy körülvagyok véve feketékkel, ez már egy embert jelent. :)
2013. szept. 8. 20:23
 39/42 anonim ***** válasza:
2013. szept. 9. 21:07
 40/42 A kérdező kommentje:
<3
2013. nov. 21. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!