Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?
Törődj bele,hogy ez van.A lány meg majd felnőttebb lesz és akkor a szülei nem határozhatják meg,hogy járjon-e veled..járni fog veled,ha igazán szeret.:D
Egyébként én bírom a négereket.:DD sosem ítéltem bőrszín alapján.
amíg nem c-gány vagy, el fognak fogadni (esetleg bnőd tisztázza, hogy nem c-gány felmenőktől vagy "nemfehér")
ha c-gány vagy, keress c-gánylányt
bocs, a 2. sor nem neked szólt, csak általánosságban :)
(2es voltam)
Ettől nagyobb gondod ne legyen, hogy 1csaj miatt ócsárolod magad aki nem lehet a tiéd, és az a pláne hogy nem is tehetsz arról hogy ilyen vagy
Mondok egy olyan hasonlatot hogy úri csaj megismerkedik egy tetkós szét edzett hapsival, akit nem engednek a szülők a lányuk közelébe mondván hogy "B*szos meg biztos hány nőt széjjel repesztett" ehhez mit szólsz
21/F
Nem tehetsz arról, hogy milyen bőrszínnel születtél. Mi se tehetünk arról, hogy fehérek vagyunk. Nem a bőröd szine a fontos, hanem az, hogy mi van a szivedben, és a fejedben. A b.nőd szülei talán azt hiszik, hogy roma vagy, ezért nem fogadnak szívesen. Ezt tisztázni kellene velük.
A bőrödet nem tudod kifehéríteni, ebbe még Michael Jackson is belebetegedett, pedig neki aztán rengeteg pénze volt a legjobb kúrákra.
Itt Budapesten elég sok feketét, ázsiait látni, ma már nem bámulják meg őket. Lassan elfogadja a társadalom, hogy ők máshogy néznek ki, de ettől még lehetnek rendes emberek.
Ne keseredj el, ha továbbra is ilyen normális maradsz, mint most, akkor el fognak fogadni a b.nőd szülei is. Csak kell egy kis idő. Türelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!