Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy sokan...

Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám félig fehér, félig néger, az anyám teljesen fehér. Sajnos túl sokat örököltem apai ágról és nagyon utálom de tenni nem tudok ellene. Nem nagy városban élek, nem találkoztam még itt "magamfajtákkal" ezért nem is tudom megbeszélni senkivel ezt a problémámat mert nem érzik át a helyzetet. Kiskoromban ritkán de előfordult, hogy csúfoltak de próbáltam nem foglalkozni ezzel. Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, talán egyszer láttam amikor kicsi voltam. Most azért akadtam ki mert szerelmes lettem egy lányba, ő is belém de a szülei nem engedik, hogy velem legyen mert "más" vagyok. Ezért titokban kell találkoznunk. Gondkodtam és rájöttem, hogy szinte minden problémám megoldódna ha én is fehér lennék. Persze van ennek jó oldala is de pillanatnyilag nem tudok ezzel foglalkozni.
2013. jún. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
71%

Törődj bele,hogy ez van.A lány meg majd felnőttebb lesz és akkor a szülei nem határozhatják meg,hogy járjon-e veled..járni fog veled,ha igazán szeret.:D

Egyébként én bírom a négereket.:DD sosem ítéltem bőrszín alapján.

2013. jún. 14. 23:54
 2/42 anonim ***** válasza:
35%

amíg nem c-gány vagy, el fognak fogadni (esetleg bnőd tisztázza, hogy nem c-gány felmenőktől vagy "nemfehér")

ha c-gány vagy, keress c-gánylányt

2013. jún. 14. 23:55
 3/42 anonim ***** válasza:
22%

bocs, a 2. sor nem neked szólt, csak általánosságban :)

(2es voltam)

2013. jún. 14. 23:56
 4/42 anonim ***** válasza:
97%
Meg kell harcolnod a saját harcaidat, és megőrizned a bizalmadat az emberekben, akkor is, ha ennek az ellenkezőjét váltják ki belőled. Ugyanígy kell tenniük a kövéreknek, csúnyáknak, betegeknek, vagy esetleg akik tetoválást viselnek/piercingeket... és a melegeket akkor nem is említettem... Ilyen az emberi természet. Viselkedj úgy, ahogy másoktól elvárnád, és találni fogsz olyanokat, akik elfogadnak. :)
2013. jún. 14. 23:56
 5/42 anonim ***** válasza:
39%
Óóó, én imádom a néger fiúkat, vagyis csak imádnám, mert sajnos sosem találkoztam még egyel sem. El nem tudom képzelni, hogy valakinek ne tetszenének.:)
2013. jún. 14. 23:59
 6/42 anonim ***** válasza:
56%

Ettől nagyobb gondod ne legyen, hogy 1csaj miatt ócsárolod magad aki nem lehet a tiéd, és az a pláne hogy nem is tehetsz arról hogy ilyen vagy

Mondok egy olyan hasonlatot hogy úri csaj megismerkedik egy tetkós szét edzett hapsival, akit nem engednek a szülők a lányuk közelébe mondván hogy "B*szos meg biztos hány nőt széjjel repesztett" ehhez mit szólsz

21/F

2013. jún. 14. 23:59
 7/42 A kérdező kommentje:
Nem tudok beletörődni mert mindig pont azok nem fogadnak el akik sokat számítanak. Például általános suliban volt több olyan osztálytársam is akik szerettek kiközösíteni, más osztályokban meg szerettek. Azért a középiskola már másabb volt de itt is voltak akik eljátszották a nagy nácit akik kiirtanának de csak addig ameddig elegem nem lett és kiosztottam őket. Most meg itt van a barátnőm szülei. Szóval mindig pont azok akikkel jóba kéne hogy legyek. Így sulin kívül van sok barátom meg vannak akik érdekesnek tartanak de nem nagyon szeretem magamra ezzel felhívni a figyelmet.
2013. jún. 15. 00:10
 8/42 anonim ***** válasza:
14%
Sok buta europai lenezi a feketeket holott ok csinaljak a legjobb zeneket ok a legjobb szineszek ok viszik elore rengeteg allam kulturalis hirnevet. Amerikai elnok is fekete a legjobb nok feneku nok is feketek. Nincs semmi ban veled! Mashol a fehereket nembirjak elviselni pont azert mert ellentetek. Buta az aki borszin alapjan itel, nem erdemes foglalkoznod ezeknek az embereknek a velemenyeivel rengeteg de tenyleg nagyon nagyon sok lany imadja a felver feketeket karakteresek, tuzesek ez kell nekik.
2013. jún. 15. 00:12
 9/42 anonim ***** válasza:
28%
Plusz a farkatok miatt szeretnek titeket a nők. Mázlista.
2013. jún. 15. 00:17
 10/42 tetris ***** válasza:
80%

Nem tehetsz arról, hogy milyen bőrszínnel születtél. Mi se tehetünk arról, hogy fehérek vagyunk. Nem a bőröd szine a fontos, hanem az, hogy mi van a szivedben, és a fejedben. A b.nőd szülei talán azt hiszik, hogy roma vagy, ezért nem fogadnak szívesen. Ezt tisztázni kellene velük.

A bőrödet nem tudod kifehéríteni, ebbe még Michael Jackson is belebetegedett, pedig neki aztán rengeteg pénze volt a legjobb kúrákra.

Itt Budapesten elég sok feketét, ázsiait látni, ma már nem bámulják meg őket. Lassan elfogadja a társadalom, hogy ők máshogy néznek ki, de ettől még lehetnek rendes emberek.

Ne keseredj el, ha továbbra is ilyen normális maradsz, mint most, akkor el fognak fogadni a b.nőd szülei is. Csak kell egy kis idő. Türelem!!!

2013. jún. 15. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!