Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?
Sajnalom, ami veled törtent. En nem itelek börszin szerint, a gyerekeimet se erre neveltem.
Te ahol születtel, jelenleg oda tartozol - ezt nyugodtam adjad tudtara az embereknek. Ne engedd, hogy igy kezeljenek, legyel büszke, es tanulj jol az iskolaban. Elöbb-utobb mindenki tudni fogja, hogy te egy ertekes ember vagy. Jelenleg Amerika elnöke sem szinfeher, ezt is megmondhatod a cikizöknek.
Viccesek azok a hozzászólók, akik azt mondják, hogy nagyon bírják a négereket, szerintük ők csinálják a legjobb zenét és ők a legjobb színészek, stb. Mert közben azt mondják, hogy nem tesznek különbséget bőrszín alapján - itt ellentmondásba keverednek a saját véleményükkel. Tehát mégiscsak van különbség szerintük is.
Én meg azt mondom, hogy a fehér ember fedezte fel a világot, indította el az ipari forradalmat, találta fel a számítógépet és az űrhajót. Szerintem ez a lényeges különbség, nem a fentiek, úgyhogy mindenki preferálja, ami neki tetszik. Vannak persze fekete tudósok is, ez természetes.
ssztem ez csak elony.ne foglalkozz a tobbiekkel
okveretlenek.
nekem pl bejonnek a negerek
de m.o on alig maszkalnak :-(
Egy néger kisfiú nézte a léggömbárust a vásárban. Az árus jó üzletember lévén eloldozott egy piros lufit, amely felszállt a magasba, és egy sereg reménybeli fiatal vásárlót vonzott oda.
Aztán felengedett egy kéket, majd egy sárgát és végül egy fehéret is. Egymás után felszálltak a magasba, mígnem eltűntek a szem elől. A kis néger egy darabig álldogált egy fekete léggömb előtt, majd megkérdezte:
- Uram, ha elengedné a feketét is, az is felszállna olyan magasra, mint a többi?
A léggömbárus megértően mosolygott rá. Eloldotta a fekete lufi zsinegét, és miközben az felszállt a magasba, így szólt:
- Kisfiam, nem a színe, hanem ami belül van, az emeli a magasba.
Nem tudom miert kell lepontozni azt aki elfogadja oket. Szerintem az a leggombarus tok jo. Mar szegyellem de regebben (kamaszkoromban) en is ilyen "naci" voltam, utaltam mindenkit aki nem feher de szerencsere megjott az eszem. Hulyeseg ez. Mondjuk a ciganyokat meg mindig gyulolom, a kinaiakat, negereket elviselem.
Nem hittem, hogy valaha is ilyet fogok irni de attol, hogy nincs jo elmenyetek negerekkel vagy vali, gondoljatok arra, hogy milyen jo orvosok lesznek beloluk. Mondjuk Magyarorszagon nem gyakoriak de kulfoldon igen.
"Menekülthajón született egy baba
2013-06-15 10:28:00
Róma - Százhatvan menekültet szállító hajó érkezett az olaszországi Roccella Ionicába szombat hajnalban, az utasok egyike a többnapos út közben, a hajón született. Az újszülött kislány a földközi-tengeri, többnapos hajóút alatt jött a világra, anyjával együtt jól vannak. Összesen hét gyermek és 14 nő volt a menekültek között."
Képzelem, ezek között mennyi híres orvos, művész, tudós van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!