Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van abból, hogy sokan...

Elegem van abból, hogy sokan bőrszín alapján ítélnek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az apám félig fehér, félig néger, az anyám teljesen fehér. Sajnos túl sokat örököltem apai ágról és nagyon utálom de tenni nem tudok ellene. Nem nagy városban élek, nem találkoztam még itt "magamfajtákkal" ezért nem is tudom megbeszélni senkivel ezt a problémámat mert nem érzik át a helyzetet. Kiskoromban ritkán de előfordult, hogy csúfoltak de próbáltam nem foglalkozni ezzel. Az apámmal nem tartom a kapcsolatot, talán egyszer láttam amikor kicsi voltam. Most azért akadtam ki mert szerelmes lettem egy lányba, ő is belém de a szülei nem engedik, hogy velem legyen mert "más" vagyok. Ezért titokban kell találkoznunk. Gondkodtam és rájöttem, hogy szinte minden problémám megoldódna ha én is fehér lennék. Persze van ennek jó oldala is de pillanatnyilag nem tudok ezzel foglalkozni.
2013. jún. 14. 23:50
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%
Hozzá szeretném tenni, kedves Utolsó, hogy fehérek között is jócskán vannak bűnözők, és társai. Engem pl. a saját fehér apám erőszakolt meg, tíz évesen, amikor anyám a korházban a húgomat szülte. És ezzel abszolút nem kötekedni akarok Veled, csak rámutatni, hogy nem a bőrszín a döntő abban, ha valaki aljadék.
2013. jún. 15. 02:32
 22/42 anonim ***** válasza:
63%

Sajnalom, ami veled törtent. En nem itelek börszin szerint, a gyerekeimet se erre neveltem.

Te ahol születtel, jelenleg oda tartozol - ezt nyugodtam adjad tudtara az embereknek. Ne engedd, hogy igy kezeljenek, legyel büszke, es tanulj jol az iskolaban. Elöbb-utobb mindenki tudni fogja, hogy te egy ertekes ember vagy. Jelenleg Amerika elnöke sem szinfeher, ezt is megmondhatod a cikizöknek.

2013. jún. 15. 04:01
 23/42 anonim ***** válasza:
75%
Én megkérdezném a lány szüleit, hogy esetleg szeretnék ha kifehérítenéd magad úgy, mint Michael Jackson? Akkor jobban tetszenél e nekik? Aztán ha nemleges lenne a válasz, akkor mondhatnád, hogy kár, ezek szerint nekik semmi se jó.
2013. jún. 15. 04:11
 24/42 anonim ***** válasza:
68%
Csak azért mert léteznek ilyen szűklátókörű, begyöpösödött emberek, attól te még ne akarj fehér lenni. Úgy értem fogadd el magad, te úgy vagy jó ahogyan vagy. Az emberek nagyon gonoszak tudnak lenni. Én fehér vagyok, mégis átéltem ugyanezt mint te, csak én a nevemmel. A szüleim magyarok, de egy elég ritka nevet adtak nekem amivel sok gondom volt gyerekként, de aztán megszerettem mert rájöttem, hogy különleges, nem mindennapi. Érdekes módon utána valahogy már nem vettek körbe ilyen emberek. Lehet azért nem mert változtattam a hozzáállásomon? Lehet. Neked is ezt kéne tenned. Legyél büszke arra, hogy negyed részben honnan származol. Hidd el a feketéknek csodálatos kultúrájuk van, érdemes utánna nézned. Nem a modern feketékre gondolok, meg a fekete sztereotípiákra hanem pl Afrikára. Mivel a tengerentúlon élek immár több éve, volt szerencsém megismerni többféle nemzetiségű embert. Nyugodtan ki merem jelenteni, hogy a legjobb benyomást a feketék tették rám. Sokkal kedvesebbek mint a legtöbb fehér itt, ráadásul a mentalitásuk is sokkal jobb. Azzal meg ne foglalkozz, hogy Bözse néni mit beszél a hátad mögött az ABC-ben, meg azzal se törődj, hogy a lány szülei nem szeretnek téged. Az én barátomat sem szerette anyám pedig ő fehér. Ma már a férjem, most várjuk első gyermekünket és anyám mindenkinek áradozik róla. Idővel rájött, hogy jó ember a férjem és családcentrikus. Hidd el idővel ők is meg fogják látni benned a jót, ahogyan más emberek is. Kitartás! 26/L
2013. jún. 15. 04:28
 25/42 anonim ***** válasza:
54%

Viccesek azok a hozzászólók, akik azt mondják, hogy nagyon bírják a négereket, szerintük ők csinálják a legjobb zenét és ők a legjobb színészek, stb. Mert közben azt mondják, hogy nem tesznek különbséget bőrszín alapján - itt ellentmondásba keverednek a saját véleményükkel. Tehát mégiscsak van különbség szerintük is.

Én meg azt mondom, hogy a fehér ember fedezte fel a világot, indította el az ipari forradalmat, találta fel a számítógépet és az űrhajót. Szerintem ez a lényeges különbség, nem a fentiek, úgyhogy mindenki preferálja, ami neki tetszik. Vannak persze fekete tudósok is, ez természetes.

2013. jún. 15. 07:10
 26/42 anonim ***** válasza:
30%

ssztem ez csak elony.ne foglalkozz a tobbiekkel

okveretlenek.

nekem pl bejonnek a negerek

de m.o on alig maszkalnak :-(

2013. jún. 15. 08:17
 27/42 anonim ***** válasza:
86%

Egy néger kisfiú nézte a léggömbárust a vásárban. Az árus jó üzletember lévén eloldozott egy piros lufit, amely felszállt a magasba, és egy sereg reménybeli fiatal vásárlót vonzott oda. 

Aztán felengedett egy kéket, majd egy sárgát és végül egy fehéret is. Egymás után felszálltak a magasba, mígnem eltűntek a szem elől. A kis néger egy darabig álldogált egy fekete léggömb előtt, majd megkérdezte: 

- Uram, ha elengedné a feketét is, az is felszállna olyan magasra, mint a többi? 

A léggömbárus megértően mosolygott rá. Eloldotta a fekete lufi zsinegét, és miközben az felszállt a magasba, így szólt: 

- Kisfiam, nem a színe, hanem ami belül van, az emeli a magasba.

2013. jún. 15. 08:50
 28/42 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom miert kell lepontozni azt aki elfogadja oket. Szerintem az a leggombarus tok jo. Mar szegyellem de regebben (kamaszkoromban) en is ilyen "naci" voltam, utaltam mindenkit aki nem feher de szerencsere megjott az eszem. Hulyeseg ez. Mondjuk a ciganyokat meg mindig gyulolom, a kinaiakat, negereket elviselem.

Nem hittem, hogy valaha is ilyet fogok irni de attol, hogy nincs jo elmenyetek negerekkel vagy vali, gondoljatok arra, hogy milyen jo orvosok lesznek beloluk. Mondjuk Magyarorszagon nem gyakoriak de kulfoldon igen.

2013. jún. 15. 09:58
 29/42 anonim ***** válasza:
40%

"Menekülthajón született egy baba

2013-06-15 10:28:00

Róma - Százhatvan menekültet szállító hajó érkezett az olaszországi Roccella Ionicába szombat hajnalban, az utasok egyike a többnapos út közben, a hajón született. Az újszülött kislány a földközi-tengeri, többnapos hajóút alatt jött a világra, anyjával együtt jól vannak. Összesen hét gyermek és 14 nő volt a menekültek között."

Képzelem, ezek között mennyi híres orvos, művész, tudós van...

2013. jún. 15. 10:59
 30/42 anonim ***** válasza:
100%
Hol olvastad, hogy minden masodik jo orvos neger? Nem hallottal meg neger orvosokrol, gyogytornaszokrol stb? Amikor nagyanyam korhazban volt egy neger orvos kezelte es 1 ev alatt ugy meggyogyitotta mint ahogy mas orvosnak 20 ev alatt sem sikerult. Persze barmelyik feher orvos meg tudta volna ugyanezt csinalni, de ezt csak azert mondtam el, hogy megsem kellene annyira lenezni a negereket mert igenis van kozottuk tiszteletremelto. Az mar a kerdes, hogy sok a mocskos fereg is kozottuk, na de a feherek kozott is.
2013. jún. 15. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!