Kutyából ekkora botrány? Egy szülő meddig mehet el felnőtt gyereke életének irányításában?
Hahó, kedves kérdező!
Még mindíg várunk a " én vagyok a marha, igazatok van, eddig nem gondoltam át a dolgot" kommentedre!
"egyedül élek a saját lakásomban, de még a szüleim tartanak el" Saját lakás, és a szüleid tartanak el? Szóval a szüleid által vett lakásban.
Egyébként nem értek egyet a szüleiddel.
Már meg ne haragudj, de csípi a szemem a kérdésedben a felnőtt szó. Tudod te ki a felnőtt? Valahol ott kezdődik, hogy nem a szülei tartják el.
Először is köszönd meg, hogy ki van nyalva a segged. Amíg te iskolában leszel, a kutya a lakásban egyedül? vagy szüleidre hagyod? Annyira nem érdekel, hogy válaszolj is erre a 2 kérdésre, az érdekelne mi a szüleid indoka.
Hááát max ilyen kommentet várhatunk:
"Ti ezt nem érthetitek, egyébként is milyen emberek vagytok, hogy így beszéltek, pedig nem is ismeritek a helyzetemet..."
:P
Talán azért,mert ŐK VETTÉK azt a bizonyos lakást a pici lányuknak,és van egy sanda gyanúm,hogy a kutyát is ők vennék meg neki...Aztán,ha gondoskodni kéne róla,akkor meg a szülei nyakába varrná a kutyust.Bizonyára ez az oka.
Egyébként,most mondok Neked valamit,Kérdező.Nekem is volt már 22 évesen családi házam,és tudod,hogyan???Úgy,hogy a párommal két évig gyűjtöttünk házra,és ez a pénz is csak arra volt elég,hogy előleget rakjunk le.Nekünk sajnos SENKI nem tudott segíteni,mert a szüleink szegények.Még így is úgy érzem,hogy soha nem fogom tudni nekik eléggé meghálálni,hogy tisztességben felneveltek!Pedig én most vagyok 23 éves,és még 20 évig lakáshitelt fogok fizetni,és senki sem tud nekünk segíteni,de így is megállunk a lábunkon!TANULD MEG TISZTELNI A SZÜLEIDET!!!Utána eredj dolgozni,és pénzt keresni,és vegyél magadnak kutyát!Végül,gondoskodj róla!
nekem is van 22 évesen lakásom, amit a nagyimtól kaptam, kocsim sztem az életben nem lesz, de nem is hiányzik, az meg pláne nem, hogy azt is anyukám fizesse. nagyon hálás vagyok a családomnak azért, hogy ilyen lehetőségeket adtak nekem, és nem jövök még azzal, hogy egy kutyát is vegyenek nekem, és azt is tartsák el.
sztem inkább tedd össze a két kezed, és menj el pénzt keresni. ne pedig követelőzz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!