Kutyából ekkora botrány? Egy szülő meddig mehet el felnőtt gyereke életének irányításában?
Figyelj, fizetik a kocsid, eltartanak. Joguk van bármire azt mondani, hogy most már nem támogatnak. Én nem a személyes jogaimmal dobálódznék, hanem hálás lennék, hogy még mindíg goskodnak rólam.
Vagy hozod a kutyát, és eltertod magad. Másnak is megy főiskola/egyetem mellett, te is meg tudnád csinálni, neked még albérletet sem kell fizetni.
Akkor olyan önálló lehetsz, amilyen akarsz.
:)Egy kutyából ekkora botrányt, puhítgasd őket tovább. Az efféle zsarolások szülőktől olyan mint másoknál az öngyilkossági fenyegetőzések, sohasem hagynák igazából cserben a gyereküket!
Mondd azt, ha valamit is tönkretenne a lakásba - és vállald is fel, hogy ez talán azzal jár- annak a költségét majd te állod vagy ilyesmi...
Szia!
Már megint nem olvastok figyelmesen.... A szülei azért nem akarják, hogy kutyát tartson , mert eddig is ők tartották el, fizetik a lakását, autóját... és jogosan félnek attól, hogy a kutya költsége is a nyakukban marad. Én nekem ha 22 évesen lakásom meg autóm lett volna, bizony meghúztam volna magam és erősen köszöntem volna a szüleimnek, hogy RÁM keresnek!!!
Egyáltalán nem normális, hogy a szüleid ennyire bele akarnak szólni az életedbe, és megpróbálnak megzsarolni. Túlságosan ragaszkodnak hozzád, és irányítani próbálnak, képtelenek belátni, hogy felnőttél és a magad útját járod. Ha erről nem szoknak le, akkor nagyon keserves élete lesz a majdani feleségednek.
Bár az is igaz, hogy ha még a szüleid támogatnak anyagilag, akkor nem nőttél fel, hogy a magad útját járd. Tudod, amikor én voltam 22 éves főiskolás, nem volt saját lakásom, se kocsim, de nem is szorultam a szüleimre, nem ők tartottak el. Volt ösztöndíjam, magánórákat adtam, meg dolgoztam kicsit, és megéltem belőle, otthonról egy fillért se hoztam el.
Beszélhettek(írhattok) neki hiába.
Majd belőle lesz az a feleség,aki ide ír,hogy az éjjel-nappal güriző férje milyen bunkó,hogy az kutyuli-mutyuliját kivágja az ágyból,ha hazaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!