Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes egy három...

Szerintetek érdemes egy három gyerekes pasival kezdeni? Lenne ebből tartós kapcsolat? Én 24 Ő 41.

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 20:42
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
58%
A fia meg te közted kisebb a korkülönbség,mint te meg a pasi között...tűnjön már fel! Tényleg arra vágysz,hogy 1-2évig más gyerekével vesződj+ a pasival,ahelyett,hogy élnéd a 24évesek gondtalan életét? Kétlem...1-2 évre meg minek ilyen pasi,mikor olyat is találnák,aki kevésbé kötött!
2013. jún. 5. 07:21
 32/41 anonim ***** válasza:

Hú de tudja itt mindenki osztani az észt a tökéletes pérkapcsolatával együtt:)

Maradjunk annyiban, hogy van akiknél ez működik, van akiknél nem. Ennyi.

2013. jún. 5. 08:02
 33/41 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelnek a gyerekei.
2013. jún. 5. 08:18
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem lenne tartós kapcsolat, hiszen te is nem tartós kapcsolatot nézegetsz ebbe a kapcsolatba, hanem 1-2 évet adsz nektek.( ez hol tartós kapcsolat?).

Jelenleg pont 24 éves korba pont ott jársz, hogy elmenj bulizni, tanulni, megvalósítandó célokat tűzz ki, míg ő már kibulizta magát, már a tanuláson is megvan, a célokat feltételezem már elérte, ha már van 3 gyereke. Az anyagi függetlensége megvan, neked még nem, csak ezek után lesz meg. Ha oda költöznél a párodhoz, ha összevesztek, bármikor kidobhat, és mehetsz bárhová, akár vissza a családodhoz, ha vissza fogadnak ( vagy nem).

A 3 gyerek után te leszel csak a 4. a sorba.

Azt nem írtad, hogy a gyerekeivel együtt él vagy sem.

Ha igen, akkor még el kell viselned a gyerekeket, akik többször a szemedbe mondják, hogy nem vagy az anyjuk, illetve ne dirigálj nekik, ellenbe te felelősséggel tartozol majd értük, hiszen a párod gyerekei.

Ha nem laknak ott, akkor viszont az apuka fizetheti a gyerektartást, ami nem sok.

Gondolj bele, a fele fizetése elmegy a gyerekekre, marad egy csekély összeg, ami kettőtökre nem igen elég.

Viszont te tudod, neked kell átgondolnod, hogy neked megéri e a 3 gyerekes apával kezdeni.

2013. jún. 5. 10:16
 35/41 anonim ***** válasza:

Én vagyok aki 4 éve ilyen kapcsolatban él. Tudom, hogy a sárga földig le lettem pontozva, de mivel egyikőtök sem él ilyen szituban nem is tudja, hogy működhet. Mi boldogok vagyunk, a gyerekei elfogadtak teljes mértékben, konfliktusok nincsenek. Kérdem én miért kéne szégyenkeznem? Hogy boldog vagyok?

Egyébként nálam az se fekszik, hogy majd nem tőlem lesz az első gyerek, ugyanis olyan egészségügyi problémám van ami miatt nagyon kockázatos lenne egy babát kihordani, ezért nem is tervezek gyereket.

2013. jún. 5. 10:36
 36/41 anonim ***** válasza:

A kérdésed:

Lenne ebből tartós kapcsolat?

Ezt írod:

A kérdező kommentje:

A korban hozzám illők mind beképzelt majmok akik csak a szexre mennek, a párom amellett, hogy jól keres még jól is néz ki.

Majd 20 perccel később pedig ezt:

"egy két évig megteszi, aztán keresek mást!"

Csak szerintem üti egymást ez a két megnyilvánulás?

Most akkor te tartós kapcsolatot akarnál, de a pasi nem? Vagy ha 1-2 évre megteszi, mi a kérdésed?

Hogy jön ide a keresete? Jó nyilván a 20 évesekkel fel kell vennie a harcot, és virítania kell...de hogy nálad ez még egy döntő szempont, hogy jól keres...elég anyagias tyúkra vall!

Nem írtad, hogy pl. van-e munkád? Tudod a 40 es pasik nem igazán szokták komolyan venni az egyetemre járó fruskákat...max. bébisintérnek

2013. jún. 5. 14:19
 37/41 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Szerintem ne is gondolkozz ilyen kapcsolatban! Nem a korkülönbség miatt, hanem mert borzasztóan éretlen vagy! Maradj csak a korban hozzád illőknél, ott még TALÁN elfogadható ez a szemlélet,amit itt előadsz, de egy komoly, felnőtt pasinak már komoly, felnőtt nő kell, normális értékrenddel,ami neked nincs sajnos! Ezzel nem megbántani akarlak, de tényleg el kéne gondolkodnod!

Minden jót!

Üdv: Egy 26 éves nő 41 éves férjjel

2013. jún. 5. 21:37
 38/41 A kérdező kommentje:
Ő tudja, hogy cyak a pénze kell.
2013. jún. 5. 21:47
 39/41 anonim ***** válasza:
Szánalmas vagy de nem a korkülönbség miatt...
2013. jún. 5. 21:52
 40/41 anonim ***** válasza:
Gratulálok!! Tehát bevállalod,hogy kitartott leszel és ezt ő is vállalja. Akkor mindent bele! Epekedve várom már most, előre a következő kérdésed,ami arról fog szólni,hogy a pasid úgy bánik veled,mint egy r.banccal, jajj mit csinálj???? Tuti nem vagy százas! Bocsi!
2013. jún. 5. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!