Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes egy három...

Szerintetek érdemes egy három gyerekes pasival kezdeni? Lenne ebből tartós kapcsolat? Én 24 Ő 41.

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 20:42
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

"Egy két évig megteszi aztán keresek mást."

Es mire lesz jo neked az az egy ket ev? :D

2013. jún. 4. 21:27
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

apu meg a bnője is így jött össze, csak neki 5 gyereke van.. :) mosz jön a hatodik (a bnőtől)

hülye vagyok :D már a felesége :)

2013. jún. 4. 21:31
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Nekem három gyereke van és elváltam, ebből következik, hogy a volt férjemnek is három van. És újra szerelmes vagyok, olyanba akinek nincs gyereke, szerencsére nem is akar. Nekünk nagyon jól működik, a családosdi is és ha úgy akarjuk kettesben vagyunk. Annak ellenére, hogy a volt férj, nem viszi a gyerekeket. Viszont a pasim telejesen elfogadja őket és felvállal, annak ellenére, hogy a barátai fogják a fejüket.

És én is azt mondom ennek ellenére, hogy három gyerek az nagyon sok..oda nem akárki léphet be, nagy-nagy szerelem és szeretet kell hozzá és ez ahhoz is, hogy a gyerekek elfogadjanak téged is.

1-2 évre meg nem érdemes ennek kitenni sem magad, sem a pasit, sem a gyerekeket...mert annyi kell ahhoz legalább, hogy ezt a helyzetet elfogadja minden érintett.

2013. jún. 4. 21:36
 24/41 anonim ***** válasza:
76%
Mi van ha a csaj nem szerelmes és tesz a gyerekekre csak pénzt akar?
2013. jún. 4. 21:45
 25/41 anonim ***** válasza:
Szerintem rengeteg konfliktust és áldozatot kell felvállalnod a kapcsolat érdekében.Ha Neked ez ilyen fiatalon belefér,akkor tedd.Bár én nem javaslom.
2013. jún. 4. 22:02
 26/41 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom hogy nem. A volt párom és köztem 13 év van, van két kislánya, tündériek, de mikor eljött az idő például hogy már én is kisbabát akartam, ő már nem szerette volna, és sok, sok egyéb probléma került még elő. Hidd el találsz fiatalabbat is magadnak! De ha akkora a szerelem tök mindegy mit írunk ide neked.
2013. jún. 4. 22:07
 27/41 anonim ***** válasza:
31%
Elárulnátok miért kellett lepontozni, mert mi boldogok vagyunk? Várom a válaszokat.:-)
2013. jún. 4. 22:14
 28/41 anonim ***** válasza:
69%
24 evesen meg boven van idod hozzad valo, szabad ferfit keresni. Minek kotned le magad valakivel, aki mar csaaldos? Es gondolj bele, te 10 ev mulva eled a legszebb eveid, o mar szinte nagypapa lesz addigra. Szinte apad lehetne...
2013. jún. 4. 22:20
 29/41 anonim ***** válasza:
71%

Én tuti nem kezdenék. Nem lenne jövőképem vele, mert lehet önzőnek tűnik, de én azért szeretnék olyannal lenni, akinek tőlem van először gyereke...

Ha meg nem akarsz tőle gyereket, meg 2 évig kell csak, akkor meg miért nem teszi meg egy korodbeli gyerektelen?

23/L

2013. jún. 5. 00:08
 30/41 anonim ***** válasza:
55%
Mert az olyan pasinak nincs pénze.
2013. jún. 5. 04:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!