Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig érdemes együttélni, ha nincs különösen nagy probléma (pl. alkoholprobléma, erőszak), de mégis valahogy "megfáradt" a kapcsolat?
Próbálunk javítani a helyzeten, de időnként visszazuhanunk a "kell ez nekünk?" állapotba. Diákszerelem volt, mindketten elsők voltunk a másiknak, minden célunk megegyezett, értékrendünk is azonos volt. Mindenünk megvan: gyerekek, lakás, munkahely. Két éve túléltünk egy érzelmi megcsalásos sztorit, ahol fizikailag nem történt semmi, csak én haltam bele egy kicsit :-(
Szeretem őt, ő is engem, de valahogy nem megy.....
Szeretem őt, ő is engem, de valahogy nem megy.....
Ilyen nincs. Te magad is leírtad, szeretitek egymást. Akkor tenni kell érte, fel kell éleszteni a kapcsolatot, hisz nincs veszve minden. Csak nehéz belefogni. Vigyetek egy kis színt a mindennapokba. Kedveskedjetek egymásnak, bókoljatok csak úgy. Járjatok el kettesben szórakozni, vagy akár egy kávéra üljetek be valahova, vagy szebb időben csak sétáljatok. De ezt akár a gyerekekkel is. Mellesleg a szexuális életeteket is dobd fel. 1-1 szexi fehérnemű, gyertyák stb. Légy kreatív és fantáziadús. Ha valóban szeretitek egymást, akkor nem kell magad megerőltetni.
Nem kell fantáziadúsnak lenni, ugyanis a dolog két részről működik, tegyen valamit a párod is.
Neked kell tudnod, mitől vált unalmassá, mi nem adhatunk igazi tanácsot.
Mellesleg szerintem legyél büszke arra, hogy ti nem kicsapongó életet éltetek, és sok mindet elértetek EGYÜTT.
A megcsalásért pedig bocsáss meg végre. Nem több, mint egy természetes emberi megnyilvánulás: az ember úgy lett tervezve, hogy képes legyen több emberhez is vonzódni. Igen becsülendő, hogy ennek ellenére ÚJRA TÉGED VÁLASZTOTT.
Az a kapcsolat menthetetlen, ahol a felek közömbösek.
A többi, ha ilyen-olyan érzelmeket megmozgat az jövőképes lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!