Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes egy három...

Szerintetek érdemes egy három gyerekes pasival kezdeni? Lenne ebből tartós kapcsolat? Én 24 Ő 41.

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 20:42
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem kezdenék 3 gyermekes elvált férfival.Miért adnám fel a szabadságomat, a hétvégeket, stb. Csakis korban hozzámillõ kellene!
2013. jún. 4. 21:01
 12/41 anonim ***** válasza:
81%
ha a pénzre hajtasz hagyad mert ott már neked nem jut hidd el
2013. jún. 4. 21:04
 13/41 A kérdező kommentje:
A korban hozzám illők mind beképzelt majmok akik csak a szexre mennek, a párom amellett, hogy jól keres még jól is néz ki.
2013. jún. 4. 21:06
 14/41 anonim ***** válasza:
81%
Majd 10 év múlva nézd meg
2013. jún. 4. 21:07
 15/41 anonim ***** válasza:
85%

Én nem tenném. Egy barátnőm belement ilyenbe, dúl a szerelem a pasival.

Csak egy a bibi: mindig mindent a gyereknek kell alárendelni. Ha hétvégén tudnak találkozni, ott van a gyerek, vele kell foglalkozni, kettesben alig tudnak lenni. A pasi gondolatai folyton a gyerek körül forognak. Aki ráadásul szívből gyűlöli a barátnőm, mert úgy gondolja, hogy el akarja venni az apját. Igaz, kiskamasz, mi mást gondoljon..

2013. jún. 4. 21:09
 16/41 anonim ***** válasza:
89%
24 évesen még olyan partnert választanék, akivel zavartalanul alapíthatunk családot. 3 gyerekkel akkor sem könnyű, ha a sajátjaid. Ráadásul ott van a volt feleség, aki ott tesz be neked, ahol tud. Ha a gyerekeket esetleg nem is hecceli ellened, de éppen az esedékes láthatás neki nem jó, mert ő szeretne programot csinálni a gyerekekkel (pl. nagy szülők névnapja, szülinapja - amit meg is kell érteni), és hasonlók miatt nehéz hosszú távra programot tervezni, a férjed ott áll a dilemma előtt, hogy akkor most a gyerekeihez vagy hozzád alkalmazkodjon-e. Ezek pedig feszültséget okoznak, ártanak a kapcsolatotoknak és akkor döbbensz rá, hogy talán másként kellett volna döntened. Nem rossz szándékból mondom, de hidd el, nem működik.
2013. jún. 4. 21:10
 17/41 anonim ***** válasza:
82%

"amellett hogy jól keres" ez elég sokat mondó válasz.

Amúgy szerintem nem érdemes. Mindig a gyerekek lesznek az elsők, ha valami ütközés van akkor őket fogja választani. De ha neked ez belefér cserébe a luxusért, egészségedre.

2013. jún. 4. 21:17
 18/41 A kérdező kommentje:
Egy két évig megteszi aztán keresek mást.
2013. jún. 4. 21:23
 19/41 anonim ***** válasza:
39%
Hogy pozitívat is kapj én ugyanebben a cipőben voltam. De mi már 4 éve vagyunk egy pár és köszönjük szépen jól vagyunk. Igaz itt a gyerekek kamaszok, a párom nem hétvégi apuka, a gyerekek akkor jönnek amikor akarnak. És mielőtt megkapnám nem gazdag a párom, én meg nem vagyok egy ostoba liba nem ezért vagyunk együtt. Egyszerűen ha van ilyen ő a lelki társam. Soha nem voltam ilyen boldog.
2013. jún. 4. 21:23
 20/41 anonim ***** válasza:
86%
Egy másik férfit vagy egy másik balekot aki eltart?
2013. jún. 4. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!