Elhagynád a párod ha nem akarna babát?
Igen igaz ,hogy ha lelépnék azt mondanám miért nem hamarabb tettem meg:((
Olyan nehéz:((Az biztos,hogy ha a következő pasi nem akar nem vagy furán viselkedik ebben az ügyben nem leszek vele.
Párom azt mondja mindig nem fog egy pasi sem annak örülni,hogy baba témával kezdem el fog menekülni.Szerintem csak azért mondja,hogy ne hagyjam el.
Lehet, hogy csak én vagyok így, de én úgy látom, hogy a mai világba sajnos nem érdemes szülni.
Az erőforrások csökkennek, az élelmiszer árak magasak,ki tudja, hogy mikor jön egy következő gazdasági válság, valamint a víz mennyiség is csökken.
Az igazat megvallva ezeket tekintve én sem szeretnék babát, nem tudnám a gyerekemnek garantálni a boldog gyerekéveket, hiszen ki tudja, hogy tőlünk függetlenül mik lesznek a jovőben.
Viszont a másik felem szeretne gyereket. A gyerek egy kapcsolat csúcspontja, amibe kiteljesedik az egész szerelem. Jó végig nézni a fejlődését, a mosolyába gyönyörködni.
Ha a párod nem akar gyereket, kérdezd meg, hogy miért nem, mióta gondolja így. Lehet, hogy csak most nem akar gyereket, később még meggondolhatja magát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!