Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnál bocsátani a párodnak...

Megtudnál bocsátani a párodnak egy megcsalást az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Lefeküdt valakivel.Elmondta a párjának,természetesen a másik kiakadt és megszakított vele minden kapcsolatot.De magában őrlődött így hajlandó volt vele találkozni.Két hét telt el az esemény óta az illető legalább 10kg-t fogyott.Szörnyen néz ki.Folyamatosan sírt és azt mondta erre nincs mentsége ,de természetesen szörnyen bánja és a másik a világot jelenti neki.Megbocsátanád és adnál még egy esélyt ha nagyon szeretnéd?
2013. máj. 31. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
92%

Részemről nem hiszem, hogy lenne értelme. Én egyszer voltam ilyen helyzetben, ráadásul egy jó barátnőmmel csalt meg a párom. Hetekig gondolkodtam és őrlődtem, hogy hogyan tovább. Teljesen ki voltam bukva. Végül úgy döntöttem szeretem annyira, hogy megpróbálom megbocsátani ezt neki és folytassuk tovább. Nem sikerült...

Nekem nem az érintései nem tetszettek, nem láttam bele, hogy képes volt mást csókolni és ölelni. Én egyszerűen őrületbe kergettem magamat. Ha 10 percet késett hazafelé jövet, akkor már 170-en volt a pulzusom, hívogatni, ellenőrizgetni kezdtem, amit ő megértett általában, bár vitáink is voltak emiatt. Én 4-5 hónapig küszködtem magammal és az érzéseimmel, aztán rájöttem, hogy már régen nem normális amit művelek és ha maradok, azzal csak saját magamat teszem tönkre.

Megpróbáltam, de nem bírtam megbirkózni azzal, hogy ezt megtette a hátam mögött. Hiába vallotta be, egyszerűen olyan mértékű féltékenység lett úrrá rajtam, ami már abnormális volt és úgy gondoltam erre már az egészségem fog rámenni (sokat betegeskedtem akkortájt és nem tett jót ez a lelki stressz).

2013. máj. 31. 15:10
 42/62 anonim ***** válasza:
92%
Egy jóbarátom mondta részegen: "Ha én olyan részeg vagyok hogy nem tudok gondolkodni, akkor a f-om sem áll fel, ezt most mondom meg neked, mielőtt ezzel szédítenének"
2013. máj. 31. 15:11
 43/62 anonim ***** válasza:
89%
Alkohol? Nem kifogás.
2013. máj. 31. 15:12
 44/62 anonim ***** válasza:
79%
Gondolj arra, hogy ha elmegy majd bulizni és lesz alkohol, akkor megteszi e újra. Vagy nyugodt szívvel el tudod engedni és nem fogsz otthon azon sopánkodni, hogy vajon most mit csinál, nem e megint mással van?
2013. máj. 31. 15:14
 45/62 anonim ***** válasza:
88%

Na így, h alkohol, így biztos nem bocsátanék meg.

Folyton az lenne bennem, ha elmegy haverokkal bulizni, h újra megteszi?

Ez így nem lenne jó senkinek.

46/62 anonim válasza:
49%
Mindenkinek jár egy 2. esély.....ha ezek után még meg tudsz bízni benne és ugyanúgy szereted mint ezelőtt, akkor szerintem próbáljátok meg.
 47/62 anonim ***** válasza:
70%
Ha én berúgok, még szerelmesebb vagyok, nem azon jár az eszem, hogy kivel b.sszak. És ezzel a barátom is így van.
2013. máj. 31. 15:27
 48/62 anonim ***** válasza:
60%

megcsaltam egy exem, elmondtam szakítottunk, sírtam kiborultam, ő keresett meg és megbocsájtott (nem tudom, hogy tettem meg vele, mert imádtam)...

Kb 2-3-4 hónap alatt éreztem, hogy ő már nulla érzelmet mutat felém, és szépen lassan leépült a kapcsolatunk (féltékenység, hiszti stb)... Annyira, hogy a végén már én nem bírtam látni se és szakítottam.

25L

2013. máj. 31. 15:27
 49/62 anonim ***** válasza:
89%

én sose békülnék, ha engem csalnának meg...

Az önbecsülésem nem viselné el..

2013. máj. 31. 15:28
 50/62 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Aki egyszer megteszi, megteszi máskor is. Azt hittem ez csak egy buta frázis, de megtapasztaltam sajnos. Ha a világot jelentette volna, nem teszi meg.
2013. máj. 31. 15:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!