Megtudnál bocsátani a párodnak egy megcsalást az alábbi helyzetben?
Részemről nem hiszem, hogy lenne értelme. Én egyszer voltam ilyen helyzetben, ráadásul egy jó barátnőmmel csalt meg a párom. Hetekig gondolkodtam és őrlődtem, hogy hogyan tovább. Teljesen ki voltam bukva. Végül úgy döntöttem szeretem annyira, hogy megpróbálom megbocsátani ezt neki és folytassuk tovább. Nem sikerült...
Nekem nem az érintései nem tetszettek, nem láttam bele, hogy képes volt mást csókolni és ölelni. Én egyszerűen őrületbe kergettem magamat. Ha 10 percet késett hazafelé jövet, akkor már 170-en volt a pulzusom, hívogatni, ellenőrizgetni kezdtem, amit ő megértett általában, bár vitáink is voltak emiatt. Én 4-5 hónapig küszködtem magammal és az érzéseimmel, aztán rájöttem, hogy már régen nem normális amit művelek és ha maradok, azzal csak saját magamat teszem tönkre.
Megpróbáltam, de nem bírtam megbirkózni azzal, hogy ezt megtette a hátam mögött. Hiába vallotta be, egyszerűen olyan mértékű féltékenység lett úrrá rajtam, ami már abnormális volt és úgy gondoltam erre már az egészségem fog rámenni (sokat betegeskedtem akkortájt és nem tett jót ez a lelki stressz).
Na így, h alkohol, így biztos nem bocsátanék meg.
Folyton az lenne bennem, ha elmegy haverokkal bulizni, h újra megteszi?
Ez így nem lenne jó senkinek.
megcsaltam egy exem, elmondtam szakítottunk, sírtam kiborultam, ő keresett meg és megbocsájtott (nem tudom, hogy tettem meg vele, mert imádtam)...
Kb 2-3-4 hónap alatt éreztem, hogy ő már nulla érzelmet mutat felém, és szépen lassan leépült a kapcsolatunk (féltékenység, hiszti stb)... Annyira, hogy a végén már én nem bírtam látni se és szakítottam.
25L
én sose békülnék, ha engem csalnának meg...
Az önbecsülésem nem viselné el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!