Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnál bocsátani a párodnak...

Megtudnál bocsátani a párodnak egy megcsalást az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Lefeküdt valakivel.Elmondta a párjának,természetesen a másik kiakadt és megszakított vele minden kapcsolatot.De magában őrlődött így hajlandó volt vele találkozni.Két hét telt el az esemény óta az illető legalább 10kg-t fogyott.Szörnyen néz ki.Folyamatosan sírt és azt mondta erre nincs mentsége ,de természetesen szörnyen bánja és a másik a világot jelenti neki.Megbocsátanád és adnál még egy esélyt ha nagyon szeretnéd?
2013. máj. 31. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
87%
nem nem nem sírás fogyás az egy jó kiforralt terv része a róka mindig bemegy a tyúkólba
2013. máj. 31. 14:31
 32/62 anonim ***** válasza:
85%
Tudom, hogy közhely, de ha igazán szeretek valakit és fontos nekem, akkor eszembe se jut másra ránézni. A helyedben többet nem tudnék bízni a páromban, mert egy jellemtelen, gyenge embernek tartanám, aki menekül a problémák elől és utána jön a nyavalygás. Valószínű, egy mentálisan sérült ember lehet. Ha nagyon szereted, akkor megéri neki esélyt adni szerintem, mert bárki hibázhat, de amit elkövetett, az nagyon nagy hiba és megmérgezheti a kapcsolatotokat.
2013. máj. 31. 14:32
 33/62 anonim ***** válasza:
38%
És miért történt a megcsalás? Szerintem ez sem mindegy.
2013. máj. 31. 14:49
 34/62 anonim ***** válasza:
71%
Persze valami miatt mindig történik, de ha érzékelem, hogy baj van a kapcsolatommal, akkor leülök a másikkal beszélgetni és próbáljuk megoldani.
2013. máj. 31. 14:52
 35/62 anonim ***** válasza:
70%
nem
2013. máj. 31. 14:57
 36/62 anonim ***** válasza:
89%
nem, határozottam nem. Hogy miért? elmondták már előttem is, amikor mással hentergett, akkor nem gondolt Rád, a kapcsolatotokra, most pedig sír, mert bánja. Bánhatja is. Hidd el, hogyha visszafogadnád, egy idő után elkezd más felé kacsintgatni, mert úgyis megbocsátasz majd. Most jött rá, hogy mennyire fontos vagy neki, ergo eddig nem igazán voltál a mindene... szerintem. Engem is voltam ilyen helyzetben, áltattam magam, hogy szeret, könyörgött, megbocsátottam, mára utálom magam, hogy még szóba álltam vele egyáltalán!
2013. máj. 31. 15:04
 37/62 anonim ***** válasza:
85%

Kideürlt,hogy miért történt a megcsalás? Pillanatnyi gyengeség,alkohol,másba szerelmes ,elhanyagoltátok egymást,stb ? Én ennek tükrében mérlegelnék. Ha szeretitek egymást,akkor 1 esély még járhat neki ,hogy megmentsétek a kapcsolatot.

Ha nem működik,az úgyis hamar kiderül.

2013. máj. 31. 15:06
 38/62 anonim ***** válasza:
64%
nem
2013. máj. 31. 15:07
 39/62 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudnék vele többet együtt lenni. Nem azért, mert nem tudnék neki megbocsátani, hanem mert a bizalom örökre elveszne.

Hogyan bíznék meg benne ezek után, ha pl. elmenne nélkülem valahová?

2013. máj. 31. 15:09
 40/62 A kérdező kommentje:
Alkohol.A kapcsolatunkkal sosem volt baj,semmi veszekedés,nagyon szerettük egymást,ezért is olyan mint egy vödör víz a nyakba.
2013. máj. 31. 15:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!