Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megtudnál bocsátani a párodnak...

Megtudnál bocsátani a párodnak egy megcsalást az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés
Lefeküdt valakivel.Elmondta a párjának,természetesen a másik kiakadt és megszakított vele minden kapcsolatot.De magában őrlődött így hajlandó volt vele találkozni.Két hét telt el az esemény óta az illető legalább 10kg-t fogyott.Szörnyen néz ki.Folyamatosan sírt és azt mondta erre nincs mentsége ,de természetesen szörnyen bánja és a másik a világot jelenti neki.Megbocsátanád és adnál még egy esélyt ha nagyon szeretnéd?
2013. máj. 31. 13:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Nem igazán az hogy megtenné e még egyszer(kétlem),inkább az aggaszt amit a hármas válaszoló írt.Az is csak akkor derül ki ha megtörtént a megbocsátás.
2013. máj. 31. 14:01
 12/62 anonim ***** válasza:
93%
Nem bocsátanám meg. Ismerem magam, folyton a fejéhez vágnám, semmilyen kapcsolat se lenne már abból
2013. máj. 31. 14:02
 13/62 anonim ***** válasza:
93%
Én megpróbáltam egyszer megbocsátani, de nem sikerült. Szépen kiölt belőlem minden érzelmet, csak undort éreztem már iránta. Őrlődtem még egy darabig vele, majd szakítottam.
 14/62 anonim ***** válasza:
86%
sosem kerültem még ilyen helyzetbe, ezért talán a válaszom nem épp a valóságon alapul.. mindenesetre, én most úgy gondolom nem bocsátanám meg, ha az illető nem a férjem lenne, akinek már szültem három gyereket, és tizenhárom éve együtt élünk. ha engem valaki megcsalna 4-5 éves kapcsolat után (nem tudom mióta vagytok együtt, csak mondtam ezt a számot) biztosan nem bocsátanám meg. mondjuk elég önérzetes vagyok, szóval sok mindent kibírnék büszkeségből.. én nem fogadnám vissza, megbánta, na és?! az még nem jelent semmit..
 15/62 anonim ***** válasza:
83%

Én megbocsájtottam 1x, bár utóbb kiderült hogy kár volt és csak az időmet fecsérlem.

Amúgy ez teljesen egyén és kapcsolatfüggő dolog, van az a helyzet ahol nagy hiba nem adni még 1 esélyt ha te is úgy érzed hogy működhet a dolog és van az a kapcsolat ami ezután halálra van ítélve. Ha megbocsájtasz akkor viszont el kell felejteni a dolgot, mert ha minden vitánál a fejéhez vágod akkor nem megbocsájtottál csak szőnyeg alá söpörted.

2013. máj. 31. 14:03
 16/62 anonim ***** válasza:
84%
Most azt mondom hogy nem, hiszen nem vagyok a saját magam ellensége, de ha benne lennék a helyzetben, meglehet hogy lennék olyan hülye/szerelmes/elvakult, hogy megbocsátanék. Remélem soha nem derül ki hogy hogy reagálnék ha megcsalnának...kop kop kop.
2013. máj. 31. 14:04
 17/62 anonim ***** válasza:
91%
Én nem lennék képes megbocsájtani, nagyon érzékeny típus vagyok! Mindig eszembe jutna, ha hozzám ér...., nem tudnám már élvezni az együttlétet, csak fájdalmat jelentene, tehát így nem lenne értelme. El tudom képzelni, hogy megpróbálnám megbocsájtani, ha látnám, hogy nagyon megbánta és szenved, de biztos vagyok benne, hogy nem menne, akárhogy is akarnám.
2013. máj. 31. 14:04
 18/62 anonim ***** válasza:
93%

Én voltam olyan hülye,hogy megbocsátottam egy megcsalást,szintén kisirt szemű lefogyott pasinak.Esküdözött,csillagokat lehozta volna az égről.Csillagok fenn maradtak,ő meg 1 évvel később megint más ágyában. (pedig elvileg megkapott mindent tőlem is,csak nem birt magával egyszerűen).

Repült.

Azóta van olyan párom,immár férjem,aki nem ilyen.

2013. máj. 31. 14:05
 19/62 anonim ***** válasza:
87%

Én egyszer bocsátottam meg, mert szerettem, egyébként jó ember, volt egy gyerekünk, összességében szépen éltünk, és akkor tényleg voltak kisebb gondjaink. Láttam hogy bánja, ő is kivolt teljesen. Megbocsátottam és bíztam benne újra, született még egy gyerekünk és megint megcsalt... Hát elváltam. Nekem nem elég hogy 5 évig hűséges, megcsal, még 5 év újra és újra. Nem értem magam hibásnak, mindig úgy álltam hozzá, hogy a kedvére tegyek bármiben, szerettem, kedveskedtem. Szexuális téren sem volt soha gond, nem voltam búvalbasz.tt szülés után sem, kezdeményeztem is, úgy éreztem megadok neki mindent, tabuk sem voltak. Ha nem voltam neki elég, akkor így jártunk.

Szóval én megbocsátott egyszer. Nem mondom hogy nem tenném meg még egyszer, mert született még egy csodás kislányunk, eltöltöttünk 5 szép évet együtt, de a másodikat nem tudtam elnézni. Ne nézzen már idiótának aki mindent tűr azért, mert szereti. Lehet hibáztam ott, hogy utána is vak bizalommal álltam mellettem, soha nem hoztam fel. Úgy gondoltam megbeszéltük a miérteket, ha megbocsátottam nem kell többé ezzel bántsam. Ezt lehet úgy értelmezte, hogy nekem mindegy, ha megcsal megcsal, semmi baj. Pedig nem így gondoltam.

2013. máj. 31. 14:07
 20/62 anonim ***** válasza:
79%

Miért mondta el?

-lelkifurdalásból tényleg?

- fájdalmat akart okozni és úgy érzi ő bármit megtehet?

- nagyon menő,akivel megcsalt,mert fiatalkorban,még ez is indok lehet,hogy "dicsekedett",márpedig nem vagy a barátja,hanem a szerelme..

A gyors visszafogadást nem tartom jó ötletnek,sem a te érzéseid miatt,sem pedig,hogy nem lenne igazi megbánás belőle és hamar "visszaesne".

Legalábbis sok éves tapasztalatom ez.

2013. máj. 31. 14:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!