Volt családtag ne látogasson?
De hát nem VOLT családtagok vagytok, hanem most is IGAZI családtagjai vagytok a "tökinek".
Mondjátok az újdonsült családnak, hogy a kisnagyhoz mentek, nem az anyukájához...
Bár normális embereknél ez nem lenne kérdés. Mentek, mert szeretitek, mentek, mert barátok vagytok és törődtök egymással.
Ne változzatok! Inkább őket változtassátok magatokhoz hasonlóvá!
Köszönöm :)
Nem is a sógornőm hibáztatom, ő tényleg szerintem a lehető legokosabban kezelte a kérdést, kerülje el egymást a két család és ennyi.
Csak hát mi összetartó család vagyunk, nekünk ez furcsa. :) Látjátok, nálunk még a volt anyóst is szeretjük :P
Tipikusan olyan helyzet, aminek nincs jó megoldása. Abszolút meg tudom érteni az új férjet is, neki semmi köze hozzátok. Kérdező, Te mennyire szívesen járnál úgy haza, hogy a férjednél ott ül az elődöd családja? Szerinted ez normális dolog?
Legyetek tekintettel a barátnőd férjére, és ő is könnyebben elfogad majd titeket. Kiindulásnak jó, hogy szóltok előre, és olyankor mentek, amikor nincs otthon. Mégiscsak az ő otthona, hadd ossza már meg azzal, akivel szeretné.
Nem ültünk ott, amikor jött az apuka.
De khm, amikor új konyhabútor kellett, meg bababútor, akkor az új apuka minket hívott, mert hát mégiscsak család, a férjem anyagárban megcsinálja. :)
Nem neheztelek, tényleg, valahol megértem, de nem az volt a család kérése, hogy ne akkor menjünk, amikor ők, hanem egyáltalán ne...
6-os
Embereknek és barátoknak kell ilyenkor tekinteni a másikat, nem volt családnak...meg egyébként is, ha a jóakaratú szomszéd Mariska néni ül otthon, amikor hazamész, az is örömmel kellene, hogy eltöltsön...
Ó, hatos, és az kimaradt, a kórházban látogatta anyu tegnap, nem otthon. Két napja szült. Direkt nem ment be első nap.
Náluk csak akkor voltunk, amikor segítségért hívtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!