Szerintetek a kocsim fontosabb a barátnőmnél? 25/F
A fizetésed felét??
Én azt mondanám a barátnőd helyében, hogy akkor szüljön neked gyereket a kocsid... Vagy dugd meg azt :D Sosem értettem az ilyen kocsibu*i férfiakat, mit lehet annyit költeni arra? Az a lényeg, hogy guruljon meg jól menjen, de volt egy barátom, ő is állandóan csiszikolta, fényesítette, közben meg egy bunkó állat volt, mint utólag kiderült...
Ha együtt éltek és babát vártok, akkor azért szerintem az ilyen nagyobb kiadásokat, igenis meg kellene beszélni.
Ne idegenek mondják meg-ez oké, na de életed párja, leendő gyermeked anyja, számodra egy idegen?
Én nem vagyok bunkó csak akkor ha kell. Ő mindent meg kap amit kér, még azt is amit nem. Más dolgokra amik boldoggá tesznek azokra meg félévente 1-2x. És ezt nem azért mondtam, a barátnőm boldogságától is boldog leszek.
Nem idegen de én se szólok bele, hogy milyen sminkre vagy ruhára költi a pénzét. Ha nem lesz baja akkor annyit költ amennyit akar, arra amire akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!