Normális dolog hogy a volt felesége FONTOSABB nálam?
Még nem vagyunk régóta együtt csak 3 hónapja. Tudom, hogy ez még nem sok idő, vele éveket töltött, összeköti őket a gyerek. De akkor is fájt amit mondott. Beszélgettünk, hülyéskedtünk, valamire felhozódott a téma és azt mondta ha MOST lenne köztem és a volt felesége között ellentét, és egyikünknek sem lenne jobban igaza, akkor mellé állna, mert a gyerekek miatt is muszáj a jó kapcsolat, és az ő értékrendje még sokkal ismerősebb, elfogadottabb neki.
Ti hogyan reagálnátok erre e kijelentésre?
ha MOST lenne köztem és a volt felesége között ellentét, és egyikünknek sem lenne jobban igaza,
ezt nem értem...
De amúgy ha jobban húz az ex felé, akkor hagy menjen..
Úgy tűnik,vannak még érzelmei a volt feleség felé.Ami természetes is, nem szűnik meg egycsapásra.
Attól még szerethet téged.
De azt el kell fogadnod, hogy volt egy másik élete, vele, és a gyerekekkel.És mindig jelen is lesznek valamilyen szinten.
Se férjem, se gyerekem, és én vagyok az egyetlen, aki érti?
Arra gondolt, hogy 3 hónapja vagytok együtt. Még komolyodhat, de meg is szakadhat a kapcsolatotok. Még nem ismeritek egymást annyira, mint ő a volt feleségével. A volt feleségével muszáj jó kapcsolatot ápolnia, hisz fel kell nevelniük egy gyereket.
Ne legyetek ennyire nők, gondolkozzatok.
25/L
Teljesen megértelek. Az én párom is elvált, ott van 2 fia. Mi már 4 éve vagyunk együtt, és van egy közös kislányunk.
Az első pár hónap nagyon nehéz volt, mindkettőnknek. Előfordult, hogy ha a volt felesége telefonált, hogy vmi gond van (persze később kiderült, hogy semmi eget rengető nem történt), mindent maga mögött hagyva rohant oda.
Neki se könnyű ez, főleg a gyerekek miatt, nem egyszerű megszoknia ezt az új helyzetet. Igazából még lóg a levegőben.
Viszont fontos, hogy megbeszéljétek az ilyen helyzeteket. Mondd el neki, hogy ez neked milyen rosszul esett. Nem kell túlragozni, sokáig boncolgatni, de legyen ő is tisztában vele, hogy ezzel megbántott.
Idővel el fog tudni normálisan szakadnia régi életétől, megszokja ezt az új helyzetet.
Ha esetleg ilyenek még később is előfordulnak, akkor érdemes elgondolkodni, hogy van-e értelme úgy folytatnod vele, hogy ő nem tud normálisan leszakadni a régi életéről. De most még szerintem ez nem jelent akkora problémát.
Már megbocsássatok és de ebből miért következik az, hogy az exe fontosabb nálad. Lehet csak én vagyok az ostoba férfi, de én azt olvasom, hogy "ha MOST " "és egyikünknek sem lenne jobban igaza" "a gyerekek miatt" "értékrendje .. elfogadottabb neki".
Szóval akárhogy is értelmezem ezt, semmilyen logikával nem jön ki ebből az, hogy ő fontosabb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!