Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy a volt...

Normális dolog hogy a volt felesége FONTOSABB nálam?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk régóta együtt csak 3 hónapja. Tudom, hogy ez még nem sok idő, vele éveket töltött, összeköti őket a gyerek. De akkor is fájt amit mondott. Beszélgettünk, hülyéskedtünk, valamire felhozódott a téma és azt mondta ha MOST lenne köztem és a volt felesége között ellentét, és egyikünknek sem lenne jobban igaza, akkor mellé állna, mert a gyerekek miatt is muszáj a jó kapcsolat, és az ő értékrendje még sokkal ismerősebb, elfogadottabb neki.

Ti hogyan reagálnátok erre e kijelentésre?

2013. márc. 21. 10:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

A volt ferj segitsegul hivasa kihasznalas.Amikor ott lakot nem kellet de furni faragni es bajban jo??

Nem szeretem az ilyrn exeket Oldja meg mashogy ne csicskaztassa az exet.

2013. márc. 21. 12:16
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Én nem érzem hogy kihasználtam volna azért mert felajánlotta a segítségét és elfogadtam.

Szerintem itt a válás fogalmáról vannak az embereknek téveszméi. Mi nem kihajítottunk egymást, hanem eldöntöttük hogy elválunk. Mert így jó mindkettőnknek, a gyereknek is. Ha valahol még vannak az egyik félben érzelmek és így nem lehet vele együttműködni az más dolog. De az emberek többsége azért normálisan válik. Legalábbis az én környezetemben ezt tapasztalom. Ha azért válnak mert a férfi vagy a nő hülye, akkor természetesen a válás után is hülye marad.

2013. márc. 21. 12:20
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

En is elvaltam mert a volt ferjem egy jellemtelen alak volt ,en akartam valni, ö hamarosan talalt maganak egy új nöt, akire mar reg fajt a foga, vekony csinos szöke fiatal lányt, néha felhivtam, ha segitsegre volt szüksegem,titokban segitett, nagyon szerelmes volt.

Ahanyszor feljött, annyiszor fektetett le, ha 10 percre jött fel, akkor is, mindig. Biztos izgatta a helyzet, hogy ket nöje van, de tenyleg mindig ahanyszor feljött megcsalta a lányt

2013. márc. 21. 12:28
 34/40 A kérdező kommentje:

33

Ez azért szerintem teljesen más eset. Főleg, hogy úgy kezdted, hogy jellemtelen alak, bár neked sem lehet sokkal több. Már minden bántás nélkül.

2013. márc. 21. 12:33
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Kis örömöt ereztem hogy megcsalja velem az újat, mert az új tartotta vele a kapcsolatot a házasságunk alatt...
2013. márc. 21. 12:36
 36/40 A kérdező kommentje:

Ahogy érzed.. :) Tényleg nem akartalak megbántani.

Én többet nézek ki a páromból (de amúgy nem is szokott odajárni) ha meg ilyen, akkor teljesen mindegy kivel csal. De majd kiderül, ha valaminek ki kell derülnie:)

2013. márc. 21. 12:40
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
"Denna Úrnő", te vagy a női nem szégyene. Pont az ilyen undorító hölgyek miatt veszik mindet egy kalap alá...
2013. márc. 21. 12:54
 38/40 anonim ***** válasza:
17%

Miert vagyok en denna urnö, meg undoritó? Mert nem apoltam a kis baratnö es az ex kapcsolatat? De ö hogy kikezdett egy hazas ferfivel, az ok volt? Hogy titokban tartotta a kapcsolatot es romantikazott? Ö nem a nöi nem szegyene, hanem inkabb az emberiségé.

Megkapta

2013. márc. 21. 13:13
 39/40 anonim ***** válasza:
81%

3 hónap nem sok idő, de ha én együtt vagyok valakivel, akkor azért vagyok együtt, mert őt választottam, nem a volt páromat. Ha nem így érzem, össze sem jövök azzal a másikkal. Ha pedig valakit én a páromul választok, akkor az a természetes és egészséges gondolkozás, hogy hacsak tényleg nem követ el valami olyat, amitől kiábrándulok belőle, mellé állok, ha szükséges.

Persze a volt feleség a gyerekek anyja, meg lehet, hogy nem is haragban váltak el, természetes, hogy nem akar vele rossz kapcsolatot, miért is kéne? De ha még nekem a volt páromhoz való viszonyom ennyire felülírná a jelenlegi, vagy a jövőbeli kapcsolataimhoz való viszonyomat, nem kezdenék új kapcsolatba.

2013. márc. 21. 13:47
 40/40 anonim ***** válasza:
Az utolsó nagyon jól megfogalmazta.Ez így van.
2013. márc. 21. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!