Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog hogy a volt...

Normális dolog hogy a volt felesége FONTOSABB nálam?

Figyelt kérdés

Még nem vagyunk régóta együtt csak 3 hónapja. Tudom, hogy ez még nem sok idő, vele éveket töltött, összeköti őket a gyerek. De akkor is fájt amit mondott. Beszélgettünk, hülyéskedtünk, valamire felhozódott a téma és azt mondta ha MOST lenne köztem és a volt felesége között ellentét, és egyikünknek sem lenne jobban igaza, akkor mellé állna, mert a gyerekek miatt is muszáj a jó kapcsolat, és az ő értékrendje még sokkal ismerősebb, elfogadottabb neki.

Ti hogyan reagálnátok erre e kijelentésre?

2013. márc. 21. 10:04
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Mint elvált anya azt mondom ez teljesen normális.

A volt férjemmel mindig össze fog kötni a gyerekem. Mindkettőnknek fontos, hogy ne utálkozzunk miatta, így pl. a "halálos ellenségével" (nincs neki ilyen:)) nem jöttem volna össze akármennyire is rákattanok, egyszerűen nem adtam volna meg a lehetőséget hogy beleszeressek. Szerintem még friss a kapcsolatotok. Ennyi idő utána nekem is fontosabb volt még az, hogy a gyerek apjával jó legyen a kapcsolatom. Lehet egy gyerektelennek nem lehet ezt megérteni. De mi egyszer közösen vállaltunk gyereket (nem véletlen), félrement a kapcsolatunk, már nem szeretjük egymást, de mint embert tisztelem. Egyszerűen róla is tudom, hogy soha nem jönne össze olyan nővel aki engem szid a gyereknek, vagy bojkottál minden lépésemet. És ezt ő is elváratja tőlem. Mint nő-férfi már nem működünk, de mint anya-apa egyszerűen muszáj, hogy meglegyen a bizalom! Ez mindkettőnknek fontos. Mindketten úgy akarunk gyereket nevelni, hogy le tudjunk ülni megbeszélni hármasban ha valami hülyeséget csinálna, tudjunk egymástól segítséget kérni vagy szívességből vegye át gyerekes hetet mert én elutaznék stb. Mivel nem véletlen váltunk el, szóval valami nagyon nem működik közöttünk, ezért ezt pokoli nehéz megvalósítani. Egyik részről sem kell nehezítő körülmény. Az új párokat is iszonyú nehéz kiszűrni. Ki az aki tényleg elfogadja a gyereket, ki az akit a gyerek is elfogad, ki az aki nem néz az exre véres szemmel ha leülünk egymás mellé a gyerek egy fellépésén. Nem egyszerű eset. A kapcsolatok elején kell mindent kiszűrni (ha ez lehetséges) amikor még nem fáj annyira az, ha mégsem működik közte vagy a gyerek között, illetve hogy tényleg nem e féltékeny, bízik bennem. Én is megjártam már. A volt férjemnek is volt olyan nője akivel azért szakított, mert beszólt nekem elég durván. Persze biztos ő is meg van győződve arról, hogy ez azért volt mert érez irántam valamit. Pedig erről tényleg szó sincs.

2013. márc. 21. 10:35
 12/40 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a személyes tapasztalatot! Lehet tényleg túlkombinálom:) Még nem voltam ilyen helyzetben. Én tényleg igyekszem mindig alkalmazkodni, a gyerekkel is megismerkedtem nemrég. Tudom, hogy neki a fia az első az életében, és ez így van rendjén. Csak kicsit fájt, hogy ezt mondta mikor láthatja, hogy én tényleg jól állok ehhez az egészhez. Lehet hogy én könnyebben esek teljesen szerelembe mint ő, és ez bánt egy picit.
2013. márc. 21. 10:53
 13/40 anonim ***** válasza:
22%
Én a helyedben azért nem venném még ilyen komolyan a dolgot azért.És lehet hogy közben nyitott maradnék és betoppanna valaki jobb férj jelölt aki tisztább ilyen szempontból,vagy barátkoznék más pasikkal is.Nehogy már minden téren te alkalmazkodj mert neki gyereke meg volt felesége van alkalmazkodjon ő is hozzád ha meg nem teszi,cseréld le.
2013. márc. 21. 11:07
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos nem kellemes, ha ilyeneket mond, DE a mai eszemmel olyan ferfihoz se mennek hozza, aki a volt feleseget utcara rakta, kifosztotta, mert hat ugye veget ert a szerelem, es akkor menjen a hid alá. Olyan nyilvanvaló, hogy par ev mulva velem is azt tenné, es aki ilyet var el egy ferfitól, hogy ezt tegye a volt felesegevel es gyerekeikkel, az meg is érdemli
2013. márc. 21. 11:08
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd végig saját magad, amit leírtál: nem a volt feleség a fontosabb, hanem a közös gyerekek! A gyereki miatt kell jó kapcsolatot ápolnia a volt nejével.

Attól, hogy már nem férj, még örökre apa marad, és ez így van jól.

Nyugi, ha már megettetek együtt öt kiló sót, másképp nyom a latban a te véleményed is.

Addig annyit tudsz tenni, hogy ha lehet, nem kerülsz felesleges konfliktusba se az exnejével - elvégre a gyerekei anyja- se a gyerekeivel.

Nem muszáj nektek feltétlenül összeveszni. :) Ebben az esetben pedig ezek csak üres szavak maradnak.

2013. márc. 21. 11:10
 16/40 anonim ***** válasza:
16%

TIPIKUS I.DI.Ó.TA női felfogás. "összekötő kapocs a gyerek BLA BLA BLA BLA" Hát nem! Szült egy gyereket, nevelik oszt ENNYI. Ha valaminek vége akkor ELMÚLT. Le kell h.gyozni és továbblépni rajta. Normális ember ezt teszi!

Kit érdekel már az ex, ha új szerelem van. Múltból csak tanulunk, de a JELENből és a jövőből építünk várat! Egy elhasznált feleség csak gond. Csak a nők hiszik azt, hogy egy gyerekkel életre leláncolhat egy pasit. Nem. Egy életre egy pasit úgy lehet leláncolni, ha MÉG IDEJÉBEN ápolja a kapcsolat és SAJÁT MAGÁT, nem slamposodik el, nem anyásodik meg, hanem igényes marad. Sajnos a legtöbb nő ezt nem képes felfogni, s akkor jönnek az álszent "anya vagyok örökké" dumával.

Na persze...

pff...

az új felé kellene nyitni a pasidnak és le.sz.rnia az exét! Adja oda a fizut, látogassa a gyereket, az exhez meg nem muszáj szólni, nem muszáj vele foglalkozni. Ha meg ezt teszi, akkor még mindig odavan érte.

Én olyan példát látok, ahol 17 éves házasságban volt a férfi, az új párjával meg szintén 3 hónapja van együtt. ( a házasságnak vége lett már 1,5 éve). Nos, a pasinak mindennél fontosabb az új párja, meg az 1 gyereke, de az exét totál letojja, még annyit se mond, hogy jó napot! Az új párját meg 2 hónap múlva el is fogja jegyezni, mert megtalálta igazi szerelmét. ÍGY VAN RENDJÉN.

Nők! Fogjátok már föl, hogy ha valaki elhagyott, akkor az a vonat már ELMENT! Keressetek ti is jobbat! Találni fogtok...kis millióan vagyunk a világon férfiak és nők!!

Lehet lepontozni, én totál le.sz.rom!

2013. márc. 21. 11:14
 17/40 anonim ***** válasza:
25%

A legjobb szöveg, s IGAZA VAN!! Ez pontosan igaz a slampos nőkre...:

"Az emberek gyengék, mert egy idő után beleszarnak az életbe. Már megvan a csaj már megvan a csávó, és akkor már lehet úgy kinézni mint egy rakás sz..r. Csajoknál ez duplán sőt triplán igaz. Úgy érzik elhanyagolhatják magukat. Hát tévedés kedveseim, ezek ágyazzák meg a f..sza kis megcsalásokat meg szakításokat, nem mellesleg a szexuális élet csökkenését. Be lehet tolni azt a tiramisut, de utána nem kell sírni 36 évesen kutyák között, hogy hol rontottam el... "

2013. márc. 21. 11:17
 18/40 anonim ***** válasza:
79%
Te 55%os neked van egy kis bajod, nem?:) Hűtsd már le magad :)
2013. márc. 21. 11:23
 19/40 anonim ***** válasza:
15%
Elnézést az admintól...elfelejtettem cenzúrázni!!
2013. márc. 21. 11:23
 20/40 anonim ***** válasza:
72%
Egyébként nekem lesülne anyaként a bőr a képemről, ha nem mondanék annyit a gyerekem apjának, hogy jó napot! De hát valakiknek a bunkó gyerekeket is fel kell nevelni, ők sem csak úgy lepotyogtak az égből.
2013. márc. 21. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!