Lengyelországba utazom. Van valami fontosabb dolog, amiről tudnom kellene?
Kellene tudnom valamit? Krakkóba állunk meg, majd Zielona Góra, nagyon hosszú az út? Kell valami különösebb fontos dolog, a szokásosnál eltérően? Milyenek az emberek, a szokások és a kultúra?
Már nagyon izgatott vagyok és próbálok minnél több info-t bezsebelni, ha bármit tudtok, kérlek írjátok le. Előre is köszi!
Én is voltam egyszer még sok-sok éve Lengyelországban. Az út borzasztó hosszú volt és fárasztó, de gyönyörű helyek vannak, én nagyon élveztem! Az emberek kedvesek, örülnek, mikor az ember tud néhány szót lengyelül:) És tényleg nagyon erősen vallásos a lengyelek nagy része (nekem ez volt meglepő) :)
Amire emlékszem az Katowice és Krakkó. Úton odafelé egy hegynek a legtetején és legszélén volt egy templom, marha magasan. Elképesztően nézett ki:) Katowice viszonylag kicsi, de sétálóutca szerű, rengeteg árussal, finom sajttal, ami nagyon olcsó (olyasmi íze van mint nálunk a parenyicának) és majdnem minden méreten kapható:)
Krakkóban rengeteg az ember, nagy a nyüzsgés, ott is rengeteg az ember, de gyönyörű minden és sok dolog kapható!
Nekem mindenképpen egy nagyon szép élmény volt és szívesen mennék még többször is akár!
Jó utat! :)
Mikor mész?
Én 18 nap múlva, ha akkor nem késő majd írok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!