Öcsém egy trehány disznó! Mit tegyek vele?
Én 24 éves lány vagyok. Egész életemben nagyszüleimmel éltem, utolsó perceikig én ápoltam őket, a család vajnyi keveset segített. Majd a haláluk után édesapám örökölte a lakást. Öcsém eddig velük élt, de már nem bírták elviselni, költözésre szólították fel. Ő persze kapott az alkalmon és hozzám költözött. Én eddig vőlegényemmel laktam itt. Megbeszéltük, hogy fizeti a rezsi rá eső részét, és egy igen lényeges kikötésem volt, a rend!! Mert nála trehányabb disznót nem láttam! Több, mint fél éve lakik itt, de én már nem bírom! Fizeti a részét rendesen, de ennyi. Belezabál a kajánkba, habár ő mondta, hogy neki kaja nem kell. A szobáját nem takarította ki mióta itt lakik!!! Nem vicc!!! A ruhák szétszórva, némelyik ledobva a földre, ahogy én kimosva, összehajva beraktam neki. Több hetes koszos poharak, penészes üvegek mindenhol....
A nagyszoba közös használat, de heti 3-4x itt lógnak a haverjaival, füveznek, PS2-nek. Mindent szétpakolnak, és reggelre itthagynak nekem mindent, tehetek rendet. Márha elmennek!! Nemegyszer többen itt aludtak a nagyszobában a kanapén és még a ruháinkért sem tudtam bemenni, mert becsukták az ajtót...Hétvégenként az épp aktuális nőjét nőjét idehozza, elfoglalják a nagyszobát, így a hétvégéinket vőlegényemmel a kicsi hálónk, és a mégkisebb konyhánk közt járva töltjük. És amit itthagynak az leírhatatlan...hamutartók kiborítva a szőnyegre, felborult üvegek, mindenhol kosz...A fizetését is piára, fűre költi...Kb. 1,5 év múlva szeretnénk vőlegényemmel babát..DE ÍGY!!?? Költözni egyikünknek sincs pénze, anyámék nem engednék, hogy öcsémet kirakjam, mondván, neki is ugyanolyan joga van ott lakni, mint nekem!!
Mit tegyek????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!