Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám egy lusta disznó! Mit...

Anyám egy lusta disznó! Mit lehetne vele csinálni?

Figyelt kérdés
Anyám rettentően lusta és igénytelen, magától az életben nem takarítana ki, nem mosogat, pedig van mosogatógép is (max. ha már nagyon büdös van a koszos edények miatt), nem zavarja, hogy a fürdőszoba tiszta mocsok és még sorolhatnám. Én már nagyon unom ezt, mivel még utána is rendet kell tennem. Így is van bőven dolgom. Hogyan vehetném rá, hogy legyen igényesebb és ő is vegye ki a részét a házimunkából?
2011. máj. 23. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Gyüjtsd össze a mocskot a lakásból, és öntsd bele az ágyába.
2011. máj. 23. 16:03
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Költözz el. Aztán majd észreveszi magát...
2011. máj. 23. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha nincs pasija (szerintem ezek alapján nincs) szerezz neki egyet. Szerintem eléggé rossz lelki állapotban lehet. Próbálj meg vele beszélgetni, hogy mi a gondja (főleg ha azelőtt nem volt ilyen).
2011. máj. 23. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
első válaszadó ez nagyon jó ötlet :)
2011. máj. 23. 16:05
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem is beleönteni az ágyába, de bevinni egy asztalt oda, ahol alszik, és arra pakolni a mocskos edényeket....:P

Hát még ilyet komolyan mondom... de te legalább észen vagy, csak hát rád hárul minden

2011. máj. 23. 16:07
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
vagy ráhagyod és majd észreveszi magát, esetleg lehívsz egy közeli rokont és majd anyukád beég előtte, utána lehet erősen rááll a takarításra..vagyis tapasztalatból mondom mert hugom se szeret takarítani, mikor barátnőit felhívtam hát erősen vörösödött :) de ha utána takarítasz az életbe nem fog takarítani..Vagy a másik módszer, együtt elkezdtek takarítani, bekapcsolsz zenét, kiszelősztetsz és neki álltok takarítani, vagy magára hagyod, így élvezetes takarítani :) pl nekem ha nincs kedvem takarítani, de muszáj bekapcsolom a zenét és úgy élvezetesebb..:D
2011. máj. 23. 16:08
 7/10 anonim válasza:
30%
Az első válaszoló is jó ötletet mondott, de szerintem az is jó ötlet lenne, hogy ami cucca össze-vissza van (ruhákra, egyéb cuccokra gondolok) szedd össze egy zsákba és csak akkor add neki oda, hogyha rendet rakott!
2011. máj. 23. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
hasonló eset volt nálunk is. anno figyelmeztettem h mindenki a családból elfogja hagyni. most egyedül van. hiába élünk egy házban max ordítozni jön le mindenkivel. hosszú lenne leírni soha nemfog megváltozni.
2011. máj. 23. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lusta diszno, depresszios.
2011. máj. 23. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Anyum csak nem szívesen főz, de néha megteszi. A levetett ruháit is a szobában tartja. Mindig csak az én szobámban takarít, amit utálok, mert ott rend van, és nem szeretem ha valaki hozzáér a dolgaimhoz,mindig úgy érzem mintha kutakodna. Engem már ez kiakaszt. Nem tudnám elviselni a te helyzetedet.
2011. máj. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!