Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltöztünk,50-50%ban...

Összeköltöztünk,50-50%ban fizetünk mindent, még sincs beleszólási jogom semmibe. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már sokszor leültünk beszélni, de nem sokra jutottunk. Szeretnék 1-2 változtatást a lakásban, van is rá pénzem, mégsem egyezik bele. És persze havi 1 baráti összejövetelt sem enged (Dvd-zés és pizzázás lenne, 2 lánnyal + egy fiúval). Az ő haverjai viszont heti egyszer jönnek sörözni és vacsorára.

23L

2009. okt. 2. 17:41
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj,de jó ötletet nem tudnak mondani?

Nyisd már fel a szemed könyörgöm.A pasid kihasznál te meg hagyod?akkor meg is érdemled de itt ne várj jó ötleteket mert itt minden éppeszű ember azt mondja hogy ez nem normális kapcsolat de nem is értem mert te egyfojtában a rosszat írod róla meg hogy te nem akarsz váltani mert nincs elég pénzed most akkor mi van?csak azért vagy eggyütt a barátoddal mert egy albérlőtárs?

2009. okt. 2. 19:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen szakíts vele.

Nála csak jobbat kaphatsz.

Én fiú vagyok és egyikőtöket sem ismerem, de nagyon felbosszantott hogy így viselkedik valaki.

Ha én lennék a bátyád vagy az öcséd én biztos megverném amiért így viselkedik veled.

Sosem fog megváltozni. Azt mondtad hogy most van egy kis pénzed. Szerintem ne vegyél szekrényt hanem dobd ki és abból a pénzből eltudsz lenni egy ideig. Addig meg bármi történhet. Talán találsz olyat magadnak aki nem ilyen.

Pakold össze a cuccait és amikor hazaér küld el. Javaslom hogy legyen ott pár barátod vagy a szüleid hogy ne bántson. A zárakat meg cseréltesd le. Ha vele maradsz ennél csak rosszabb lesz.

2009. okt. 2. 19:27
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el az összes hozzászólást,csak azt amit te írtál.Így olvasva mintha a húgom történetét olvasnám.Sokan írták,hogy állj a sarkadra,és légy határozott,Én is ezt tanácsolom,mert úgy fogsz járni mint a húgom! Húgommal is így kezdődött,és a 10 év alatt semmi önbizalma nem maradt,sőt lelkileg egy nagy nulla lett.A férje(mert közben elvette feleségül,de azt is úgy ahogy a férj akarta)annyira megalázta,hogy elérte a húgomnál azt,hogy a barátai már nem mertek oda menni a sorozatos durva megjegyzései miatt,A testvéreivel(vagyis velünk) csak titokban mert telefonon beszélni,mert ezt is tiltotta,és ami a lényeg.A húgom a férje szerint semmire sem volt jó,egy buta,senkiházi aki még takarítani sem tud.(mindig szép,tiszta rend volt náluk)10 év után a húgom mindent elhitt neki,és most végre beadta a válópert,és jelenleg orvoshoz jár aki próbálja neki elmagyarázni,hogy ő is jó ember,és nem olyan amit a férje mondott..Ne akarj te is idáig elmenni!!Most állj a sarkadra,és csináld azt amit te akarsz,mert ha mindig az van amit a párod mond,akkor pár év múlva érzelmileg te is egy nagy NULLA leszel!!!
2009. okt. 2. 19:35
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
Remelem rajossz meg idoben,hogy ez igy nem egy jo kapcsolat. Azt meg megertenem,hogy sporolni akar es nem akar felujitani,de az mar mas,hogy nem engedi oda a TE barataidat,mig AZ O BARATAI a megkerdezesed nelkul mennek,plane hetente. Tobb hasznos dolgot mondtak mar,ugyhogy nem irom,hogy alj a sarkadra. Raadasul nem akarod megerteni,hogy mit irtak a tobbiek. Ha szereted hat ne dobd ki,de kozold vele,hogy a te lakasodba marpedig jonni fognak a barataid,ugyan ugy mint az ovei. Ha ebbe nem megy bele,es hagyod igy folytatodni a dolgokat nagyon szomoru eleted lesz. Csak gondolj bele,hogy par even belul igy minden baratod elmarad. Aztan szulsz neki egy gyereket es semmiben nem lesz szavad. Kerlek ne alj be azok koze,akik hagyjak,hogy tonkretegye valaki az eletuket!
2009. okt. 2. 20:18
 35/37 anonim ***** válasza:
Egyetértek 18.02-EL.ha TIÉD A HÁZ HÚZZON A FRANCBA NE AKARJ RABSZOLGA LENNI,ANYUM az már 30 éve,pedig ott a ház közös.
2009. okt. 3. 10:22
 36/37 anonim ***** válasza:
Én mindenkivel egyetértek.Volt egy élettársam tíz évvel ezelőtt ő is hasonlóan viselkedett.Mikor kitettem a szűrét,elvitt minent amit az együtt töltött idő alatt közösen vettünk,autó tv. magnó,még a fazekat is.Szerencsém volt,mert anyumék vissza fogadtak.Ha nem szereted,akkor küld el,és kérd meg a szüleidet ők költözzenek hozzád,és az ő lakásukat adják bérbe.Ha szereted nem tudok tanácsot adni,a szerelem nagy úr,de tönkre mehetsz bele.Minden jót. Dönts okosan.
2009. okt. 3. 10:32
 37/37 anonim ***** válasza:

jeeez!

ez nagyon gááz. én is így élek együtt a barátommal, hogy enyém a lakás, felesben fizetjük a dolgokat, de eszébe nem jutna beleszólni, hogy mikor mivel mit csinálok.

pampogott régebben, hogy jajjnemá, ez a kanapé olyan gáz (örököltem) aztán megmondtam neki, hogy drágaszívem, ha nem tetszik, majd veszel egy másikat saját pénzen. nekem jó így is, ha nem tetszik, ne nézd.

a barátok áthívása: ha a te lakásod, akkor te mondod meg, h kit engedsz be. ha épp a barátnőid azok, akkor őket.

komolyan mondom, inkább élnék egy szobába egy tök idegennel, aki békén hagy, mint egy pasival, aki állítólag szeret, de élni sem lehet mellette...

sajnállak.

2009. okt. 3. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!