Összeköltöztünk,50-50%ban fizetünk mindent, még sincs beleszólási jogom semmibe. Mit tehetnék?
Már sokszor leültünk beszélni, de nem sokra jutottunk. Szeretnék 1-2 változtatást a lakásban, van is rá pénzem, mégsem egyezik bele. És persze havi 1 baráti összejövetelt sem enged (Dvd-zés és pizzázás lenne, 2 lánnyal + egy fiúval). Az ő haverjai viszont heti egyszer jönnek sörözni és vacsorára.
23L
Már ne is haragudj,de jó ötletet nem tudnak mondani?
Nyisd már fel a szemed könyörgöm.A pasid kihasznál te meg hagyod?akkor meg is érdemled de itt ne várj jó ötleteket mert itt minden éppeszű ember azt mondja hogy ez nem normális kapcsolat de nem is értem mert te egyfojtában a rosszat írod róla meg hogy te nem akarsz váltani mert nincs elég pénzed most akkor mi van?csak azért vagy eggyütt a barátoddal mert egy albérlőtárs?
Mindenképpen szakíts vele.
Nála csak jobbat kaphatsz.
Én fiú vagyok és egyikőtöket sem ismerem, de nagyon felbosszantott hogy így viselkedik valaki.
Ha én lennék a bátyád vagy az öcséd én biztos megverném amiért így viselkedik veled.
Sosem fog megváltozni. Azt mondtad hogy most van egy kis pénzed. Szerintem ne vegyél szekrényt hanem dobd ki és abból a pénzből eltudsz lenni egy ideig. Addig meg bármi történhet. Talán találsz olyat magadnak aki nem ilyen.
Pakold össze a cuccait és amikor hazaér küld el. Javaslom hogy legyen ott pár barátod vagy a szüleid hogy ne bántson. A zárakat meg cseréltesd le. Ha vele maradsz ennél csak rosszabb lesz.
jeeez!
ez nagyon gááz. én is így élek együtt a barátommal, hogy enyém a lakás, felesben fizetjük a dolgokat, de eszébe nem jutna beleszólni, hogy mikor mivel mit csinálok.
pampogott régebben, hogy jajjnemá, ez a kanapé olyan gáz (örököltem) aztán megmondtam neki, hogy drágaszívem, ha nem tetszik, majd veszel egy másikat saját pénzen. nekem jó így is, ha nem tetszik, ne nézd.
a barátok áthívása: ha a te lakásod, akkor te mondod meg, h kit engedsz be. ha épp a barátnőid azok, akkor őket.
komolyan mondom, inkább élnék egy szobába egy tök idegennel, aki békén hagy, mint egy pasival, aki állítólag szeret, de élni sem lehet mellette...
sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!