Összeköltöztünk,50-50%ban fizetünk mindent, még sincs beleszólási jogom semmibe. Mit tehetnék?
Már sokszor leültünk beszélni, de nem sokra jutottunk. Szeretnék 1-2 változtatást a lakásban, van is rá pénzem, mégsem egyezik bele. És persze havi 1 baráti összejövetelt sem enged (Dvd-zés és pizzázás lenne, 2 lánnyal + egy fiúval). Az ő haverjai viszont heti egyszer jönnek sörözni és vacsorára.
23L
A Te lakásodba nem kell az ő beleegyezése semmihez!!!
Jó buta vagy,hogy ilyen hülyét hagysz magadból csinálni.Akkor most azért,mert egyedül nem tudod fenntartani a lakást,egy ilyen pasival fogsz megöregedni?
Ha neked ez jó,akkor úgy kell.Én páros lábbal rúgnám ki!!!
Költözz kisebb albérletbe aminek alacsonyabb a rezsije,a lakásod meg add ki egy családnak ha neked nagy.
Ha nem teszed ne csodálkozz,ha nemsokára csak kuss lesz a neved,és annyi lesz megengedve neked,hogy kiszolgáld őt,meg néha a haverjait.Velem ezt nem csinálná az tuti!!!
Ne menj bele ebbe, mert csak rá fogsz fizetni.
Küld el sürgösen - a lakást egyedül is fenn tudod tartani, ha valakit odafogadsz albérlönek (tanulólányt).
Igy rövid idön belül minden az övé lesz és te csak nézhetsz, amikor kidob a saját lakásodból, vagy pedig csak ülhetsz a satokban és szabad a háztartását vezetned a saját költsegedre.
1 szobás lakásba hova fogadjak albérlőtársat? Főiskola mellett dolgozom, nem kapok ám sok pénzt havonta. A felújításra szánt pénzt nem szeretném felélni.
Nem úgy akarok változtatni, hogy kirúgom.
Ő főz a 2 haverjának, akiket áthív vacsorára. Mikor én hazaérek, ő már javában főz, és bejelenti, hogy kb fél óra és itt lesz X és Y.
Ha én szeretnék valakit idehívni, azt mondja ide ne jöjjön senki mert ő fáradt, és ő nem kíváncsi az én 22-24 éves barátaimra. Nem kellene itt ülnie, de ha itt marad az sem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!