Összeköltöztünk,50-50%ban fizetünk mindent, még sincs beleszólási jogom semmibe. Mit tehetnék?
Már sokszor leültünk beszélni, de nem sokra jutottunk. Szeretnék 1-2 változtatást a lakásban, van is rá pénzem, mégsem egyezik bele. És persze havi 1 baráti összejövetelt sem enged (Dvd-zés és pizzázás lenne, 2 lánnyal + egy fiúval). Az ő haverjai viszont heti egyszer jönnek sörözni és vacsorára.
23L
Én örököltem a lakást, és együtt költöztünk be.
Szeretném a konyhát kifestetni, unokatestvérem festő, ő elvállalná, hogy megcsinálja. Csak a festéket kellene kifizetnem. Barátom pedig asztalos, kértem egy kis fürdőszobaszekrényt a mostani helyett, nem hajlandó csinálni. Mondtam, hogy vegyünk egyet, nem mert "nincs rá pénz".
Szia!
Nagyon ismerős. Egy ismerősöm pasija ugyanezt csinálta, vagy még durvábbat. Ott először mindig az ismim pénzét költötték el először, azt fillérre pontosan leszámoltatta , aztán jött az ő fizuja és vett belőle playstation-t, meg ami még "feltétlenül" szükséges volt a közös élethez.De mondjuk Ti is jó úton haladtok efelé... Ha egy jótanácsot elfogadsz: vagy most állj a sarkadra, vagy hagyd ott.
Legfeljebb kirúgni tudnám, de egyedül nem tudom fent tartani a lakást. És a szüleimhez sem tudok visszaköltözni. Ahogy elköltöztem 2 hónapja, vettek egy kisebb lakást.
Nem elhagyni szeretném, hanem megoldást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!