Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összeköltöztünk,50-50%ban...

Összeköltöztünk,50-50%ban fizetünk mindent, még sincs beleszólási jogom semmibe. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Már sokszor leültünk beszélni, de nem sokra jutottunk. Szeretnék 1-2 változtatást a lakásban, van is rá pénzem, mégsem egyezik bele. És persze havi 1 baráti összejövetelt sem enged (Dvd-zés és pizzázás lenne, 2 lánnyal + egy fiúval). Az ő haverjai viszont heti egyszer jönnek sörözni és vacsorára.

23L

2009. okt. 2. 17:41
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Rossz a rajt! Sok konfliktus van kilátásban. Talán korai volt összebutorozni. Gyakorlatilag ő éli, élné a saját korábbi életét, tőled pedig elvárja, hogy gubózz be és még a barátaiddal se tartsd a kapcsolatot. Ha az eddigi megbeszélések nem vezettek eredményre, nem sok jóra számíthatsz. Én szedném a sátorfámat.
2009. okt. 2. 17:48
 2/37 anonim ***** válasza:
89%
Albérlet vagy saját,mert ha albérlet mindenhez jogod van állj a sarkadra.Ha az övé nincs beleszólásod semmibe,nem fogadhatsz vendéget akkor nem is kell fizetned.
2009. okt. 2. 17:50
 3/37 anonim ***** válasza:
95%
Tökéletesen egyetértek az előttem szólóval! A barátod nem tekint partnernek és ez a későbbiekben sem várható, hogy megváltozzon! Még az elején, amíg nem vagytok nagyon anyagilag összekeveredve (és érzelmileg sem sérültél annyira) pakolj és menj!
2009. okt. 2. 17:51
 4/37 anonim ***** válasza:
95%
Lehet hogy korai volt összeköltözni? Vagy rossz társat választottál a közös élethez?
 5/37 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek az előttem szólóval vedd fel a nyúlcipőt és fuss!!!!!!!
 6/37 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó vagyok,a 17:48-as válaszolóra gondoltam.
 7/37 A kérdező kommentje:

Én örököltem a lakást, és együtt költöztünk be.

Szeretném a konyhát kifestetni, unokatestvérem festő, ő elvállalná, hogy megcsinálja. Csak a festéket kellene kifizetnem. Barátom pedig asztalos, kértem egy kis fürdőszobaszekrényt a mostani helyett, nem hajlandó csinálni. Mondtam, hogy vegyünk egyet, nem mert "nincs rá pénz".

2009. okt. 2. 17:52
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Nagyon ismerős. Egy ismerősöm pasija ugyanezt csinálta, vagy még durvábbat. Ott először mindig az ismim pénzét költötték el először, azt fillérre pontosan leszámoltatta , aztán jött az ő fizuja és vett belőle playstation-t, meg ami még "feltétlenül" szükséges volt a közös élethez.De mondjuk Ti is jó úton haladtok efelé... Ha egy jótanácsot elfogadsz: vagy most állj a sarkadra, vagy hagyd ott.

2009. okt. 2. 17:52
 9/37 A kérdező kommentje:

Legfeljebb kirúgni tudnám, de egyedül nem tudom fent tartani a lakást. És a szüleimhez sem tudok visszaköltözni. Ahogy elköltöztem 2 hónapja, vettek egy kisebb lakást.

Nem elhagyni szeretném, hanem megoldást találni.

2009. okt. 2. 17:54
 10/37 anonim ***** válasza:
94%
plusz még a saját lakásod, most olvasom!? Édesem, amíg nem vagytok házasok, addig TE vagy az úrnő. Ne élj vissza vele, de ilyen eseteknél (bocsi) fogja be a lepénylesőjét a barátod!
2009. okt. 2. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!