Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátnőmmel már lassan 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel már lassan 4 hónapja vagyunk együtt és már 3 hónapja összeköltöztünk! Szerintetek ez még korai volt? Vagy lehet valami következménye?

Figyelt kérdés
2010. szept. 9. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%
a következménye 6 hónap múlva lesz ami egy baba.
2010. szept. 9. 21:47
 2/11 anonim ***** válasza:
50%

Nem korai, akkor költöztök, amikor szeretnétek. AKi szerint meg korai, az féltékeny rátok.

Következmény: Biztos hamarabb szembesültetek/szembesültök a másik hibáival, mint más párok, akik hetente 3szor látják egymást.

Szerintem semmit sem rontottatok el ezzel. :)

2010. szept. 9. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
52%

Szia!

Azt azért nem ártana tudni,hogy hány évesek vagytok.

De szerintem nem valószínű,hogy ez problémát fog okozni.Ahogy előttem is írta valaki,legalább előbb szembesültök a hibákkal,könnyebben összeszoktok.

Mondjuk ezt igazából Nektek kellene tudni,hogy korai-e vagy sem!

Mi 2 hónap után költöztünk össze.Ennek már 4 éve.

Nagyszerűen megvagyunk,imádjuk egymást,de hazudnék,ha azt mondanám,hogy ez mindig így volt.

Amikor kb fél év után kezdett eltűnni a rózsaszín felhő,és kezdtük egymást IGAZÁN megismerni,na akkor voltak súrlódások! De úgy gondolom,nekünk ez volt a próba.Túléltük,elfogadtuk egymást.

Jelenleg hatalmasabb a szerelem,mint eddig bármikor!!

Márciustól pedig kibővült a családunk,megszületett a gyönyörűséges kisfiúnk!! :))

2010. szept. 9. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Max előbb kiforrja magát, hogy passzoltok-e vagy nem. (-: Vagány húzás volt!
2010. szept. 9. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, azért én egy hónap után még nem költöznék össze senkivel. De ti tudjátok, remélem nektek bejön a dolog :) Csak én úgy vagyok vele, hogy nekem több idő kell. Az együttélésből már nem olyan egyszerű kiszállni, mintha csak szimplán együtt járnátok, és teszem azt fél év után kiderül, hogy mégsem olyan jó a dolog. Na jó, persze ez megint más akkor, ha valakinek a szüleinél laktok, és más akkor, ha ez miatt van esetleg egy közös albérlet, amit csak ketten tudtok fenntartani, és megint más, ha valakinek van egy önálló otthona, és a másik odaköltözik. De én tényleg biztos nem költöznék össze egy hónap után.
2010. szept. 9. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
A második férjem, meg sem kérdezett, és odaköltözött hozzám. Azt mondtam próba szerencse, és 10 éve együtt vagyunk!
2010. szept. 9. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a párommal két nap után költöztem össze. Tulajdonképpen mire kellett volna várjak? Udvarolt már előtte egy ideje, aztán amikor összejöttünk, egyből össze is "bútoroztunk". Már ha annak lehet nevezni az egyik albiból a másikba való költözést.

Soha nem értettem ezeket a dolgokat, hogy most akkor várni kell erre meg arra. Ha már csináljuk, akkor csináljuk rendesen. Évek óta együtt vagyunk, és együtt is akarunk maradni. Anyagilag is sokkal jobban állunk, mint azok, akik külön élnek, mert milyen már összeköltözni. Ez még nem házasság. Ha nem tetszik, akkor szétcuccolunk. Bár sokan a házasságot is így élik ma már meg...

2010. szept. 9. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Én 2 hét ismeretség és nappal az összejövetelünk után költöztem össze a párommal!Azt mondta,hogy vagy belevágunk vagy sehogy,mert neki nincs ideje utazgatni és udvarolni,amikor reggeltől estig dolgozik.Összeköltöztünk és több,mint 4 éve együtt vagyunk és van egy 8 hónapos lányunk.Azóta az építőipart ott hagyta és már nem dolgozik estig.Én nagyot csalódtam benne az első hónapokban,de pozitív irányba!Az előtt is jó embernek ismertem meg,de hogy valaki ilyen sokszínű legyen...ritka,mint a fehér holló!És apának sem mindennapi! Én soha nem fogom ezt a döntést megbánni!

22/L

2010. szept. 10. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem korai volt. Kihagytátok az udvarlás szakaszát az azzal járó izgalmakkal és várakozással, randikkal együtt, helyette bevállaltátok a szürke hétköznapokat egyből. A következmény csak annyi, hogy amit kihagytatok, az már sosem lesz pótolható, és nagyobb a veszélye, hogy hamarabb ellaposodik a kapcsolat. Persze nem biztos, hogy ellaposodik, csak a veszélye nagyobb, mint egyébként, de rajtatok múlik.

Mindezt úgy mondom, hogy én 2 hónap után költöztem össze a párommal. Bajunk nem lett belőle, most már a férjem, de nagyon sajnálom, hogy a legjobb részt kihagytuk.

2010. szept. 10. 10:02
 10/11 anonim ***** válasza:

nálunk is hasonló a szitu.

a kis drágám egy évig csapta nekem a szelet, aztán amikor beadtam a derekamat, kb rá két hétre összebútoroztunk.

nem bántuk meg, már 2 éve boldogítjuk egymást :D

jobb, mert hamar összeszoktunk, kialakítottuk a közös szokásainkat.

2010. szept. 10. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!