Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 18 éves lány vagyok ő 28 éves fiú! Június óta vagyunk együtt és szeptemberben összeköltöztünk?
Az a problémám hogy én 2kor haza megyek a suliból ő 6ig dolgozik mikor hazajön leül a számítógép elé és nem is foglalkozik velem!
Így működik mindennap és szex sincs mit tegyek?????
Mi lehet a baja???
Kérlek segítsetek mivel dobjam fel a kapcsolatot??
Az a gond h nagyon szeretem de hiányzik a szex is és a szeretete is:S
Szakítsak???
Megbeszéli ne is beszéljem meg??igaz már 1000szer próbáltam:(
Ez jó ötlet azt hiszem a szexi fehérnemű lesz a módszer de ha az sem működik akkor Vége!!
Valaki küszködik még efféle problémával??
néha rám is rámjön hogy gépezzek egy keveset amikor barátnőmmel vagyok (távkapcsolat, hétvégén egymásnál vagyunk)
Szerintem korai volt még az összeköltözés. A másik meg az, hogy fél év után így viselkedik? Szerintem ez durva, és azzal a szexi fehérneműssel lehet hogy összejön amit szeretnél, de másnap ugyanúgy leül a gép elé, mert unatkozik.
Én 18 vagyok,a barátom 30...
Igazából eszembe nem jutna még összeköltözni,az ráér később is.
Így nagyon hamar "megunjátok" egymást.
Nálunk mondjuk nem áll fent ilyen probléma a szeretkezésekkel kapcsolatban.Amikor találkozunk akkor szinte mindig van :-)
Nem kell kétszer kérni..
Beszélj vele,próbáljatok ki új dolgokat!
Ha már ezeket mind megtetted és semmi eredménye,akkor ennyi volt :-S
Köszönöm szépen a válaszokat !!
Igazad van utolsó válaszoló amég csak találkozgattunk ő tőle sem kellett 2szer kérnem hogy szexeljünk sőt vad volt és szex mániásnak tartottam most jó lenne ha olyan lenne!!!
Sajnos lehet h vége lesz:'(
De egyébként jól kijövünk és sajnálnám ha csak emiatt lenne vége:(
Köszi mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!