Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?
Figyelt kérdés
Nos elkaptam a felségemtől valami nyavaját.Köztudott hogy férfiak csak is nemi érintkezéskor kapnak el ilyen betegséget többynire,mivel én soha nem csaltam meg csak ez az egy opció jöhet szóba.Utánna néztem pár dolognak és állítólag ugye a nők már egy wc.deszkától is elkpahatják,de úgy tudom ezek csak a nőre hat és a férfire nem.Azt is olvastam hogy a nő csak akkor adja át,ha egy másik hordozótók kapta el.Tehát más opcióm nem maradt mint hogy félre kefélt.Vélemény?2013. máj. 17. 13:00
61/62 anonim válasza:
Gombás fertőzés, mint nemi betegség? Amúgy meg, ha annyira kíváncsi vagy, hogyan kaptad el, akkor kérdezd meg a dokit, előállsz, megkérdezed, hogy lehetséges hogy feleséged adta át, mert mással volt? Még ha azt mondja is, hogy igen, akkor is tartja a titoktartás, meg orvos biztosan látott már elég sok mindent. Ne itt várd, hogy látatlanul majd valaki megmondja mi a bajod, és hogy kaptad el. Menj vissza a dokihoz!
62/62 anonim válasza:
Bocsi, hogy ide kell írnom de nagyon bosszant ez a kérdés nem kapok rá választ.
A nőgyógyász egy Klion D 100 nevezetű hüvelykúpot írt fel nekem. A páromnak ilyenkor mit kellene alkalmaznia,hogy ne fertőzzön vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!