Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?
Pontosan milyen nemi betegséget kaptál el? Voltál már orvosnál vele, vagy csak tüneteid vannak és nem tudod a pontos betegséget?
Nem kérdezted a nejedet, hogy ő tapasztalt-e hüvelygombát magánál?
Pl. páromnak is be szokott időnként pirosodni a makkja környékén, érzékeny és fáj is neki. Egyszer váltott ki rá valami krémet, az használt, addig nem volt köztünk szex (mi gumival védekezünk). Nekem is volt már hüvelygombám, pedig nagyon figyelek, nem ülök csupasz deszkára, beborítom papírral, stb.
Ja, és egyikünk sem dug félre. Ha még nem voltál orvosnál, aki diagnosztizálta volna a bajod, addig ne vádaskodj, először nézesd meg magadat!
De nem tudod kideríteni. Vagyis nekem aztán 8, dobd ki a feleséged ha úgy tartod, de jobb ha tőlem tudod, hogy a nők háromnegyede kap el minimum egyszer hüvelygombát élete során. Nem azért, mert félrekefélünk (vagyis van aki igen), hanem mert ezeknek a vackoknak minden strand, uszoda és nyilvános wc a melegágya. Elmentek ismerőshöz, hogy ó itt tiszta minden, családtagok, rá lehet ülni a wc-re... aha, csak épp azt nem tudod, hogy az anyós 2 hete mit szedett össze az uszodában önhibáján kívül.
Nekem is volt már, pedig én sem kefélek félre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!