Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkaptam valami nemi betegsége...

Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?

Figyelt kérdés
Nos elkaptam a felségemtől valami nyavaját.Köztudott hogy férfiak csak is nemi érintkezéskor kapnak el ilyen betegséget többynire,mivel én soha nem csaltam meg csak ez az egy opció jöhet szóba.Utánna néztem pár dolognak és állítólag ugye a nők már egy wc.deszkától is elkpahatják,de úgy tudom ezek csak a nőre hat és a férfire nem.Azt is olvastam hogy a nő csak akkor adja át,ha egy másik hordozótók kapta el.Tehát más opcióm nem maradt mint hogy félre kefélt.Vélemény?
2013. máj. 17. 13:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
49%
Tehát te sértőnek tartod a feltételezést, hogy félrementél, de a feleségedet simán megvádolod ilyennel. Szép kis ember vagy mondhatom!
2013. máj. 17. 13:11
 12/62 anonim ***** válasza:
80%
Ezek a kis dögök élnek ám néha testen kívül is, egy fertőzött kollégád kézmosás nélkül megfogta a kilincset, te bementél utána, előbb kilincs aztán a kukac, és onnantól már csak szaporodniuk kellett...
2013. máj. 17. 13:11
 13/62 anonim ***** válasza:
76%
Egy nemi betegséget szinte már bárhogyan és bármitől el lehet kapni. Az, hogy összeszedtél valamit, még nem jelenti azt, hogy a párod félrejár.
2013. máj. 17. 13:12
 14/62 anonim ***** válasza:
94%

kérdező, hülyeséget irsz. pl. a nő elkapja a wc deszkáról a gombát. ez lehetséges. és az is lehetséges, hogy ezt továbbadja neked, de nálad NINCSENEK tünetei (ettől függetlenül hordozod). ha a nő kikezeli magát, de te nem, a következő alkalommal "visszapasszolhatod" neki a gombát.

egyébként nem mindegy a betegség fajtája sem. nem mindegy, hogy AIDS-sel van dolgod, vagy csak egy sima gombával dobálózol. ha tudod, hogy pontosan miféle betegséggel van dolgod, nézz utána az interneten, vagy kérdezz rá az orvosnál.

24/l

2013. máj. 17. 13:13
 15/62 anonim ***** válasza:
74%

"Elkaptam a feleségemtől valami nyavaját. Tehát más opcióm nem maradt mint, hogy félrekefél."

Tipikus férfi felfogás: Mindent az asszonyra kell fogni. Persze mert biztos félrelépett. Erre szokták mondani:

A támadás a legjobb védekezés!

2013. máj. 17. 13:13
 16/62 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.Akkor miért pont most kaptam el?Érdekes hogy soha életemben nem volt ilyen,de pont most igen.Ha egy ajtó kilincstől fertőzne így bárki is,akkor minden 2. ember úgy küzdene a nemi betegséggel mint az influenzával...
2013. máj. 17. 13:14
 17/62 anonim ***** válasza:
91%

Egyik barátnőmmel történt ez meg. A pasija elkapott valami nemi betegséget. Az orvos állította, hogy ilyet csak 3. fél bevételével lehet szerezni. Hatalmas veszekedés, csávó szakított, mert barátnőm megcsalta őt, itt az orvosi bizonyíték. Azóta sem tudjuk, hogy mi történt, mert barátnőm tényleg nem csalta meg.

Amúgy a WC deszka rád miért ne lenne hatással? Ha te mész WC-re akkor értem, hogy miért nem lesz bajod, de ha a feleséged összeszedett ott mittomén hüvelygombát, az ugyan úgy fertőz mintha egy pasitól kapta volna el, aki mondjuk tünetmentesen elvolt vele.

2013. máj. 17. 13:15
 18/62 anonim ***** válasza:
91%

Hát kedves kérdező ha te ezt ennyire jól tudod,hogy a nők honnan és hogyan kaphatnak el valamit akkor nem kell ezt itt megkérdezni!

Ha meg csak azt a választ fogadod el amit te gondolsz akkor tessék.IGEN A FELESÉGED TUTI FÉLREMENT!És te most tőle kaptad el a nyavaját,és most szegény te mennyire szenvedsz,de hogy elmenj orvoshoz az luxus mert ugye te FÉRFI vagy és tökéletes!Ha nekem ilyen férjem lenne szégyelném.Gondolom nagyon jó viszonyban lehettek az asszonnyal.Ezek után csak azt feltételezem rólad,hogy a feleséged valóban beteg lehet (és nem feltétlen más férfi miatt)DE nem mer neked szólni mert te ekkora gyökér vagy.Valószínű rögtön ezzel jöttél volna neki is.

2013. máj. 17. 13:15
 19/62 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy nem volt meg ilyen tüneted, nem jelenti azt, hogy beteg sem voltál.....
2013. máj. 17. 13:16
 20/62 anonim ***** válasza:
89%

Biztos, hogy a feleségedtől kaptad el? Ő is beteg? Pontosan mit is kaptál el? Orvos mit mondott?

"a nő csak akkor adja át,ha egy másik hordozótók kapta el"

Ez hülyeség, ha már elkapta, akkor teljesen mindegy, hogyan fertőződött meg, ugyanúgy képes továbbadni.

Vannak olyan kórokozók, amik sokáig lappanganak, és csak akkor betegszik meg tőle az ember, amikor legyengül az immunrendszere, a megfázás is ilyen, amikor az orrban lévő kórokozók azért képesek elszaporodni, mert a hideg miatt összeszűkült erekben a fehérvérsejtek lassabban képesek eljutni az orrba.

2013. máj. 17. 13:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!