Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?
Azt ugye tudod hogy a feleséged is kezeltetni kellene?
Amugy a gombáról.Dokinál voltam aki megállapitotta hogy sajnos gombám van,férjemnek nem voltak tünetei de őt is kezelni kellet.Mikor megkérdeztem a dokit hogy lehet hogy ez miatt nem sikerült a baba az orvos csak nevetett és azt mondta akkor a fél város meddő lenne,ebből gondolom hogy ez elég gyakori.
Páromnak is volt nem egyszer gombás fertőzése. Bárhol össze lehet szedni. Ha pl. mosol is kezet nyilvános mosdóban vizelés előtt, de utána megfogod a vécé kilincsét, és úgy nyúlsz a farkadhoz, az már bőven elég.
A gombás fertőzés tök általános dolog. Ha trippert vagy szifiliszt találtak volna nálad, akkor lenne okod aggódni, de így?
rosszul tudod....a "köz" is téved
Nekem volt múltkor nyavajám...
Nem mentem félre, ő sem.
(lehetősége sem lenne)
A saját flórám borult meg, elég csúnya vége lett.
Tünetileg nem fertőztem meg a páromat, mert időben elcsíptük, de mégis sikerült visszafertőznie, mind a kettőnket kellett kezelni, így jöttünk ki belőle.
(antibiotikumot szedtem az volt az ok, az orvos szerint)
Amúgy attól függ mit kaptál el, elég sokféle nyavaja van...
nem feltétlenül a feleséged fertőzött meg, vagy nem azért, mert félre megy.
Ettől függetlenül nem ismerem, úgyhogy az is megeshet, hogy megcsal, de nem ez lesz a bizonyíték, max ami kirobbantja, ha így van.
menj orvoshoz, és jelezd a feleségednek, hogy gond van, mert míg neked "csak" kellemetlen, neki súlyosabb problémái is lehetnek ebből...
Kérdező,basszus ne legyél hülye gombár a lehető legegyszerübb összeszedni.Azt hittem valami komolyabb.
Kérdezd meg a feleséged neki vannak-e tünetei(már ha mered ugye)Mert nagyon nem biztos hogy te kaptad el tőle,lehet hogy ő kapta el tőled.
látom, hogy már voltál....
a gombás fertőzésnek köze nincs az " elkapáshoz"
a nő hüvelyflórája megborul...nagyon sok dologtól lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!