Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkaptam valami nemi betegsége...

Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?

Figyelt kérdés
Nos elkaptam a felségemtől valami nyavaját.Köztudott hogy férfiak csak is nemi érintkezéskor kapnak el ilyen betegséget többynire,mivel én soha nem csaltam meg csak ez az egy opció jöhet szóba.Utánna néztem pár dolognak és állítólag ugye a nők már egy wc.deszkától is elkpahatják,de úgy tudom ezek csak a nőre hat és a férfire nem.Azt is olvastam hogy a nő csak akkor adja át,ha egy másik hordozótók kapta el.Tehát más opcióm nem maradt mint hogy félre kefélt.Vélemény?
2013. máj. 17. 13:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
77%

Azt ugye tudod hogy a feleséged is kezeltetni kellene?

Amugy a gombáról.Dokinál voltam aki megállapitotta hogy sajnos gombám van,férjemnek nem voltak tünetei de őt is kezelni kellet.Mikor megkérdeztem a dokit hogy lehet hogy ez miatt nem sikerült a baba az orvos csak nevetett és azt mondta akkor a fél város meddő lenne,ebből gondolom hogy ez elég gyakori.

2013. máj. 17. 13:29
 32/62 A kérdező kommentje:
Gombás fertőzés ennyi.De nem mondta konkrétan hogy a feleségem kefélt e félre vagy hogy mitől lehet.Nyilván nem is mondhat ilyet,mivel azzal egy házasságot tehet tönkre,ahogy a fenti példába valaki írta is,hogy aférfi elhagyta a nőt ezért.Szóval gondolom vannak felelőség teljes orvosok akik nem mondják ki azt hogy már pedig az ön felesége félre kefélr kedves uram.
2013. máj. 17. 13:30
 33/62 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nálam az antibiotikum volt a ludas,rengeteget szedtem és felborult minden.azt hogy pontosan hol szedtem össze nem tudom de nem is érdekel.Sikerült végül pontot tenni a végére,inekciókura mindkettőnknek és azóta rendben vagyunk.
2013. máj. 17. 13:32
 34/62 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak is volt nem egyszer gombás fertőzése. Bárhol össze lehet szedni. Ha pl. mosol is kezet nyilvános mosdóban vizelés előtt, de utána megfogod a vécé kilincsét, és úgy nyúlsz a farkadhoz, az már bőven elég.

A gombás fertőzés tök általános dolog. Ha trippert vagy szifiliszt találtak volna nálad, akkor lenne okod aggódni, de így?

2013. máj. 17. 13:33
 35/62 anonim ***** válasza:
100%

rosszul tudod....a "köz" is téved

Nekem volt múltkor nyavajám...

Nem mentem félre, ő sem.

(lehetősége sem lenne)

A saját flórám borult meg, elég csúnya vége lett.

Tünetileg nem fertőztem meg a páromat, mert időben elcsíptük, de mégis sikerült visszafertőznie, mind a kettőnket kellett kezelni, így jöttünk ki belőle.

(antibiotikumot szedtem az volt az ok, az orvos szerint)

Amúgy attól függ mit kaptál el, elég sokféle nyavaja van...

nem feltétlenül a feleséged fertőzött meg, vagy nem azért, mert félre megy.

Ettől függetlenül nem ismerem, úgyhogy az is megeshet, hogy megcsal, de nem ez lesz a bizonyíték, max ami kirobbantja, ha így van.

menj orvoshoz, és jelezd a feleségednek, hogy gond van, mert míg neked "csak" kellemetlen, neki súlyosabb problémái is lehetnek ebből...

2013. máj. 17. 13:33
 36/62 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező,basszus ne legyél hülye gombár a lehető legegyszerübb összeszedni.Azt hittem valami komolyabb.

Kérdezd meg a feleséged neki vannak-e tünetei(már ha mered ugye)Mert nagyon nem biztos hogy te kaptad el tőle,lehet hogy ő kapta el tőled.

2013. máj. 17. 13:34
 37/62 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom, hogy a legtöbb hüvelygombát a candida okozza, ami a legtöbb emberben megtalálható, a belekben. Namármost, ha legyengül az immunrendszered, pl sok antibiotikum, fogamzásgátló, túlzott cukor- és lisztfogyasztás, lelki okok, stb. akkor kérlek szépen elszaporodhat benned a candida. Normális esetben mindenkiben megtalálható, de sajnos van amikor túlszaporodik és akkor az marhára nem jó. Nem feltétlen a WC-deszkától kapja el, meg a kilincstől, mert már eleve benned van. Csak sajnos a mai világban a stresszes életmód, vagy az étkezés, a szervezet elsavasodása marhára nem kedvez a nőknek, hanem a candidának inkább. szóval nem kell egyből hűtlenségre gyanakodni. Egyébként elárulom, a candidától nem csak hüvelygomba lehet, meg nemi fertőzés, a gyomorban is okozhat gondokat, vagy korpát, ekcémát... Én nem ismerem a feleséged, de candidám már volt
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

látom, hogy már voltál....

a gombás fertőzésnek köze nincs az " elkapáshoz"

a nő hüvelyflórája megborul...nagyon sok dologtól lehet...

39/62 anonim ***** válasza:
85%
Bárhonnan összeszedhetted. Kilincs, uszoda, wc. stb. Lehet azért jött most ki rajtad, mert gyengébb az immunrendszered. Egyébként szerintem marhaság az, hogy csak a nők kaphatják el, férfiak nem. A betegségek nem nem szerint szelektálnak szerintem.
2013. máj. 17. 13:39
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
kedves válaszolók, nem veszitek észre, hogy a kérdező egy megromlott házasságból szeretne úgy menekülni, hogy az okot a feleségére kenhesse?
2013. máj. 17. 13:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!