Elkaptam valami nemi betegséget. Lehet hogy a feleségem félre lépett és azért?
ma 13:04
Persze a végén azt akarod kihozni belőlle hogy én keféltem félre?Ne haragudjál de világéletemben hűséges típús voltam,és nem hazudok de egy barátnőmet sem csaltam meg és a feleségemet sem.Tudom hihetetlen mind ez,de soha senkit nem csaltam meg,még csók erejéig sem.Viszont azt tudom hogy ha egy nő elkapja wc deszkáról pl,az állítólag nem fertőzi a férfit,csak akkor ha közvetlen a hordozotól kapja el a nő,azaz egy másik férfitól.
"A chlamydiázis a leggyakoribb szexuális úton terjedő betegség. A chlamydia fertőzést a Chlamydia trachomatis nevű parazita okozza, amely a gazdaszervezet citoplazmájában szaporodik, és háromhetenkénti érési ciklusa után kilép a sejtből, ahol újabb sejteket képes megbetegíteni. Ez a fertőzés gyakran a gonorreás megbetegedéssel egyidejűleg fordul elő. Fiatal, szexuálisan aktív, partnereit gyakran váltogató személyeknél a leggyakoribb az előfordulása, viszont cseppfertőzéssel, uszodákban, közös helyiségekben is megkapható a betegség. Sajnos a betegség a nők 80%-ában, a férfiak 50 %-ában tünetmentes marad. A férfiaknál a fertőzés felfedezésétől számított 7-21 napig fájdalmas és gyakori vizeletürítés jellemző. "
Itt egy példa, hogy nem minden férfiakra is veszélyes betegség terjed csak és kizárólag szexuális úton. Illetve, ha a feleséged ilyen helyen szedte össze, akkor neked már átadhatta szexuális úton. Szóval ezt is vedd figyelembe, nem 100 %, hogy ő meg más férfitól szerezte.
Persze erre is megvan az esély, de minden más dolgotokat gondolj végig, ha rendben vagytok egyébként, akkor nem biztos, hogy megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!