Mit mondjak erre a páromnak?
Figyelt kérdés
1 éve nem találok állást, voltam már több helyen interjún mégsem sikerül semmi. A páromon azt látom, hogy arra gyanakszik már hogy nem is akarok elhelyezkedni. Pedig de!! Én is szeretnék saját keresetet, de sajnos mégsem sikerül semmi. Szinte hetente feljön már a téma és olyankor mindig borzasztó rosszul érzem magam...
Ő nem érti hol szúrhatom el. Sajnos én sem.
2013. máj. 16. 08:43
12/46 anonim válasza:
"csak 1-2 hirdetést találok ami jó lehet" - hogyhogy jó lehet?? Ne haragudj, de 1 év után nem kéne válogatni.
13/46 A kérdező kommentje:
Ruházati üzletbe azért nem vettek fel, mert nincs kereskedelmi végzettségem és tapasztalatom sem. De az is lehet hogy más nem tetszett nekik rajtam, nem tudom. Épp ezért nehéz ezt megmagyarázni otthon. Amikor a sokadik 'Nem'-be futok már bele.
2013. máj. 16. 08:59
14/46 anonim válasza:
9! A Tesco, Auchan nem foglalkozik veled, ha van egy nyomorult erettsegid, mert tul képzett vagy.....
15/46 anonim válasza:
Eladói papir 60ezres tanfolyam,időd lett volna rá,ennyit össze lehet spórolni.
Munkaügyi is csinál tanfolyamokat.
16/46 anonim válasza:
13
"Épp ezért nehéz ezt megmagyarázni otthon."
Én sem fogadnám el a pasid helyébe és elzavarnálak melózni, nem pályázgatni, és ülni a net előtt, hanem konkrétan melózni.
17/46 anonim válasza:
Személyesen menj be érdeklődni a környéketeken levő helyekre, ha valahol elutasítottak oda is menj vissza 1 hónap múlva, mert lehet addigra változott a helyzet.
18/46 A kérdező kommentje:
9-es: a Tescoba ebben az évben már harmadjára pályázok és minden alkalommal elutasítottak. De ugyanígy jártam az Aldival és Pennyvel is. Az Auchanba meg nem volt pénztáros végzettségem, ez volt a kifogás.
2013. máj. 16. 09:01
19/46 anonim válasza:
12! Középfokú végzettséggel nem jelentkezhet diplomát igénylő munkahelyre es olyanra sem, ahol feltétel az adott szakmai végzettség.
20/46 anonim válasza:
Mért nem mész el takarítónőnek??? Az is munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!