Mit mondjak a páromnak ebben a kellemeten szituban?
Gondolom, nem éltek együtt. Ha úgy láttad, hogy felfigyelt a bilire, én megmondanám neki az igazat. Bár azt hozzáteszem, hogy akármilyen nagy viharban kimennék éjszaka az udvari wc-re, ha nincs a házban. Felnőtt ember létemre biztos, hogy nem készítenék be egy bilit a szobámba.
Ezelőtt 50 évvel is csak az udvaron volt wc, a házban nem, mégsem bilibe intézték el a dolgukat az emberek (kivéve a kisgyerekek), hanem hóban, fagyban, esőben is kimentek az udvarra. De te tudod, ez csak az én meglátásom.
Mondjuk most azon agyalok, hogy ilyen tényleg van? Vagy csak ilyen vicces kedvedben vagy ma reggel.
ott a pasi veled,felköltöd,kikisért volna ha félsz...
elég gáz
semmit ne monj inkább neki
Van ilyen... Bp belvárosában bőven vannak még ilyen házak, ahol nem minden lakásban van benn a wc.
De ez a bili tényleg erős egy kicsit szerintem, mindenhogy kínos, ha elkezdesz magyarázkodni, ha nem.
Hát basszus....én ilyet el nem tudnék képzelni,hogy azért mert vihar van vagy esik vagy mit tudom én, ne menjek ki wc-re!Felnőtt ember vagy nem?!
Télen mit csinálsz ugyanezt??
Egyébként,ne mondj neki semmit...minek is úgy is tudja!
Szerintem ha nem hozza szóba,akkor ne említsd meg Te sem.Úgy gondolom,hogy úgy is sejti.
Esetleg,ha ő konkrétan rákérdez,mondjuk így:Kicsim,miért volt bent az ágyadnál egy bili?Akkor válaszolj neki őszintén.
Régen sem mentek ki éjjel az udvari WC-re,még a felnőttek sem. A bili ott volt az ágy alatt,és reggel kiürítették.
Ma ez furcsának tűnik,de semmi baj nincs ezzel! Viharban épeszű ember nem mászkál kint az udvaron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!