Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak a páromnak ebben...

Mit mondjak a páromnak ebben a kellemeten szituban?

Figyelt kérdés
Éjszakára vihart mondott, és mivel nincs bent wc, a szobámba készítettem egy bilit ma reggel viszont ő ébresztett a bili meg bent mutatott, rosszul érzem magam tőle, mit mondjak neki? Vagy ha nem mond semmit akkor semmit?
2012. júl. 20. 08:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

pípípípípíííííípipipipipipipipiiiii. pssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss aaaaahhhhhhh de jóóóó. :D

na de komolyan. Azért illik eldugni vagy ha van benne nem is tom erre figyelj de amúgy tényleg pisiszag nem volt? hát nem tom próbálj azért kijárni vagy még sötétedés előtt jól kipisilni magad vagy nemtom...

2012. júl. 20. 09:14
 12/23 anonim ***** válasza:
semmit
2012. júl. 20. 09:14
 13/23 anonim ***** válasza:

Basszus, ez az emberi lustasag jele is. Otthonrol internetezel?

Ha igen: Van interneted, de wc nincs a lakasban? Ne mond, hogy nincs ra penz megcsinaltatni, mert ha internetre futja...

Es szinte magatol is meg tudja csinalni az ember a bekotest.

Birom, mikor csoro emberek ilyen "igenytelenek" es ennyire nem tudjak beosztani a penzt. Mikor egy csoro arrol panaszkodik, hogy nincs penze, de sor meg cigi van. Vagy nincs bevezetve a wc, de net van, erintokepernyos telefonnal.

A pasid bizonyara nem eloszor jar nalatok

Anyam (apam es anyam elvaltak, apunal nevelkedtem) is csoro volt, ot se ertettem soha, hogy hogy nem kepes bevezetni a wc-t a lakasba, mikor cigire volt penz. Volt egy sarga vodor, abba kellett uriteni ejjelente, de folyoson hagytuk, agy alatt?! Egesz ejjel szagoljam a pisa szagot? Rohadt budos lesz am reggelre.

2012. júl. 20. 09:19
 14/23 anonim ***** válasza:
na jó azért net, vagy számlás teló nem kerül annyiba, mint egy fürdőszoba, mert nyílván csak budit nem vezetel be, azért munkadíjjal együtt nem kis lóvé szóval ez nem egészen jó beszólás úgymond a kérdező felé.
2012. júl. 20. 09:21
 15/23 anonim ***** válasza:
egy kempingwc nem annyira drága,reggelente kiüriti és kész.
2012. júl. 20. 09:37
 16/23 anonim ***** válasza:
ja, jó okés. :P
2012. júl. 20. 09:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Nehezen dolgoztam fel a kérdést azt hittem poénkodik már megint valaki...

Ez eszméletlenül durva, nem hiszem el, hogy nem birsz kimenni az udvarra?! Én is ismerek embereket akik olyan helyzetben vannak mint te, de ettől függetlenül nem a szobában végzik el a dolgukat... O.o

Hogy mit tennék a helyedben? Nem tudom a föld alá süllyednék szégyenemben szerintem, bár nem is hiszem, hogy rá tudtam volna venni magam erre :D

2012. júl. 20. 10:41
 18/23 A kérdező kommentje:
Vihart mondott egyébként nem szokott bent lenni!! Sőt pisilnem sem kellett.csak mondom ha izgulok akkor kell!!! Egyébként ez a hâz van vagy 100éves nagy nehezen a fizuból szépítjük de még a fûrdő nem megoldhatò már csak az alapja miatt sem hogy hol legyen egyébként tiszák vagyunk!! Megsem mondja senki hogy nincs! Az internet meg havi 2000 engem miért kéne bûntetni?
2012. júl. 20. 10:52
 19/23 anonim ***** válasza:
nemtom mire gondolsz a ház alapja végett hogy nem lehet, nekünk vályog ház van otthol, terméskő alappal, aki ért hozzá tudja mi a különbség a beton és e között.
2012. júl. 20. 11:03
 20/23 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok. amúgy ari volt a mondatod, amibe irtad, hogy akkor van ha izgulsz. :D
2012. júl. 20. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!