Mit mondjak erre a páromnak?
1 éve nem találok állást, voltam már több helyen interjún mégsem sikerül semmi. A páromon azt látom, hogy arra gyanakszik már hogy nem is akarok elhelyezkedni. Pedig de!! Én is szeretnék saját keresetet, de sajnos mégsem sikerül semmi. Szinte hetente feljön már a téma és olyankor mindig borzasztó rosszul érzem magam...
Ő nem érti hol szúrhatom el. Sajnos én sem.
Ruházati üzletek,meki és hasonlók?Gyárba szalag mellé?
Ilyeneket is próbáltál?
Mutasd meg neki, mennyi állásra és milyenekre jelentkeztél. Ha látni fogja hogy nem válogatsz és mindenhova beadod az önéletrajzod, akkor nem hiszem hogy piszkálni fog.
Ha nagyobb városban éltek, akkor sétálj a forgalmasabb utcákon, ott szokott lenni kiírva üzletek ajtajára is, hogy keresnek munkaerőt.
Duma.
Tesco, Auchen stb. tárt karokkal várja az embereket.
Van két kezed, ideiglenesen tudsz takaritani is. Bármit amiből pénzt lehet csinálni.
Az 1 év-az árulkodik. Az, hogy pár hónapig nincs, az oké, de 1 év az már átlátszó.
Budapest, remek. Akkor a plázákat is járd körbe.
pár napja sétáltunk a Király utcán, ott két helyen is láttam eladód keresünk kiírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!