Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy idegesítő...

Mit lehet tenni egy idegesítő munkatárssal?

Figyelt kérdés

Párom munkatársa kb. 1 hete kinevezést kapott. Illetve más munkakörbe helyezték, így "kötetlenebb" a munkaideje. Azóta folyamatosan a párommal beszél telefonon. Nem a munkájukkal kapcsolatos, hanem a magánéletükről beszélnek. Ez már azért zavart, mert este 7 után párom ideér, fél 8kor csörög a telefonja, 15-20 percig beszélgetnek. Lesz-e este szex (nálunk vagy náluk), mit eszünk vacsira, stb.

A munkatárs természetesen férfi. Elegem van, hogy ha hívom a páromat, foglalt, mert ezzel a f*sszal beszél. Reggel 5kor már hívja, hogy 6ra kell bemennie,vagy fél 7re. (Minden nap fél7re kell bent lenni, mert 7től 8ig megbeszélés van). Ha lát valamit youtube-on, felhívja a páromat hogy keressen rá, és nézze meg.

Szombaton déltől este 8ig 11x hívta fel a férfi. Vasárnap ő keltett minket telefonon, és este 10kor is keresett, de nem engedtem a páromnak, hogy felvegye telefont.

Mit tegyek? Párom szerint túlreagálom.

Egyszerűen csak bosszant, hogyha nálunk van, akkor is telefonál, utána meg leráz, hogy ő nem akar beszélgetni. :(

2009. okt. 1. 19:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
76%

Ő mit mond??

30/N

2009. okt. 2. 08:10
 32/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez agyrém.... Nem szoktam ilyet javasolni, de szerintem a kollégával beszélgess, kérdezz rá nyiltan, miért hívogatja extrém időpontokban és miért tárgyalják meg a nemi életüket. Nyíltan mondd meg a kollégának, hogy vasárnap, szex közben stb. illetve amikor a férjed már hazaért, ne telefonálgasson, mert zavar, nem tudtok családi életet élni. Itt muszáj neked is bekapcsolódni, mert úgy látom, a férjed képtelen bármit is tenni (vagy nem akar vagy nem mer). Azt kell mondjam, ha nem gonoszság áll a háttérben (mondjuk tönkre akarja tenni a párodat és ehhez a legmegfelelőbbnek azt látja, hogy a házasságát teszi tönkre), akkor ez az ember beteg.
2009. okt. 2. 09:15
 33/36 A kérdező kommentje:

Nem a férjem, csak együtt járunk. De 5 hónapja minden este itt alszik.

Szóval, a párom, illetve barátom (csúnyán kifejezve: a pasim) azt mondja, hogy fontos dolgokról beszélgetnek. Meg hoyg üzleti ügy, amiről én nem tudhatok.

2009. okt. 2. 15:43
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért talán államtitok ez vicc!!! Nem a férjed ez szerintem egy jel, ha már most titkai vannak mi lesz később?

Még mindig annyit telefonálnak?

30/N

2009. okt. 3. 20:37
 35/36 anonim ***** válasza:
Egy 5 hónapos kapcsolat még nagyon friss. Ilyenkor még bőven egymást kellene bújnotok és csak egymással foglalkozni és nem a haverral dumálni és a telefonon lógi. Ha ez már most sem működik akkor nem biztos hogy érdemes rá vesztegetned az idődet.
2009. okt. 3. 21:17
 36/36 A kérdező kommentje:
Amióta kicsit megmostam a fejét? Nem. Ha idejön, már nem csörög a telefonja. És ő sem telefonálgat. Munkaidőben, vayg az után is el lehet intézni mindent, de ne akkor beszéljen 15-20 perceket mikor itt van nálam, és esetleg beszélgethetnénk, vagy ilyesmi.
2009. okt. 4. 09:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!