Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy idegesítő...

Mit lehet tenni egy idegesítő munkatárssal?

Figyelt kérdés

Párom munkatársa kb. 1 hete kinevezést kapott. Illetve más munkakörbe helyezték, így "kötetlenebb" a munkaideje. Azóta folyamatosan a párommal beszél telefonon. Nem a munkájukkal kapcsolatos, hanem a magánéletükről beszélnek. Ez már azért zavart, mert este 7 után párom ideér, fél 8kor csörög a telefonja, 15-20 percig beszélgetnek. Lesz-e este szex (nálunk vagy náluk), mit eszünk vacsira, stb.

A munkatárs természetesen férfi. Elegem van, hogy ha hívom a páromat, foglalt, mert ezzel a f*sszal beszél. Reggel 5kor már hívja, hogy 6ra kell bemennie,vagy fél 7re. (Minden nap fél7re kell bent lenni, mert 7től 8ig megbeszélés van). Ha lát valamit youtube-on, felhívja a páromat hogy keressen rá, és nézze meg.

Szombaton déltől este 8ig 11x hívta fel a férfi. Vasárnap ő keltett minket telefonon, és este 10kor is keresett, de nem engedtem a páromnak, hogy felvegye telefont.

Mit tegyek? Párom szerint túlreagálom.

Egyszerűen csak bosszant, hogyha nálunk van, akkor is telefonál, utána meg leráz, hogy ő nem akar beszélgetni. :(

2009. okt. 1. 19:11
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
94%
Szia, a párodat ez nem zavarja?Ő is benne lehet a buliban, ha ennyire szeret diskurálni.Sztem, majd megunják és befejezik ezt a hülyeséget!De ha nem, akkor kezdj el látványossan tüntetni, vagy tereld el a figyelmét, hogy ne telefonáljon folyton.Ennyi!
2009. okt. 1. 19:18
 2/36 anonim ***** válasza:
35%

Ő gondolom nő, a párod.

Szal itt el kell beszélgetned vele, mert ezu tényleg bunkóság részéről. illetve jogosan vagy féltákeny, én is az lennék. főleg, a ti magáéleteteket ne bezsélje ki egy másik férfival. Ennyi erővel te is csajozhatnál ugyanígy.

2009. okt. 1. 19:19
 3/36 anonim ***** válasza:
100%
szerintem férfiről lehet szó!Nők nem beszélnek sexről.Vagy igen?Vagy nem?Vagy mi??????:)
2009. okt. 1. 19:20
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező a nő, mert nem hiszem hogy egy férfi azért hívosgatná a nő munkatársát, hogy lesz e szex este stb...
2009. okt. 1. 19:22
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
19:20: egyre gondoltunk :)
2009. okt. 1. 19:22
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, merre vagy???válaszolj nekünk!:)

köszi

2009. okt. 1. 19:23
 7/36 anonim ***** válasza:
91%
hát ha férfi a másik és a párja is férfi, akkor nem olyan nagy a gáz. Mert arra gondoltam ,h a nő a férfival, az lenne a dúrva.
2009. okt. 1. 19:24
 8/36 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő, a párom férfi, és egy férfivel beszél.

Ha szex közben csörög a telefon, inkább abbahagyjuk, de "fel kell vennie".

2009. okt. 1. 19:24
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
most elolvasom mégegyszer...az egészet...
2009. okt. 1. 19:25
 10/36 A kérdező kommentje:

Elnézést, de a dolgomat végzem. Párom sehol, mert a fent említett férfinél van.

Lassan arra tippelek, hogy meleg. :(

2009. okt. 1. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!