Mit lehet tenni egy idegesítő munkatárssal?
Párom munkatársa kb. 1 hete kinevezést kapott. Illetve más munkakörbe helyezték, így "kötetlenebb" a munkaideje. Azóta folyamatosan a párommal beszél telefonon. Nem a munkájukkal kapcsolatos, hanem a magánéletükről beszélnek. Ez már azért zavart, mert este 7 után párom ideér, fél 8kor csörög a telefonja, 15-20 percig beszélgetnek. Lesz-e este szex (nálunk vagy náluk), mit eszünk vacsira, stb.
A munkatárs természetesen férfi. Elegem van, hogy ha hívom a páromat, foglalt, mert ezzel a f*sszal beszél. Reggel 5kor már hívja, hogy 6ra kell bemennie,vagy fél 7re. (Minden nap fél7re kell bent lenni, mert 7től 8ig megbeszélés van). Ha lát valamit youtube-on, felhívja a páromat hogy keressen rá, és nézze meg.
Szombaton déltől este 8ig 11x hívta fel a férfi. Vasárnap ő keltett minket telefonon, és este 10kor is keresett, de nem engedtem a páromnak, hogy felvegye telefont.
Mit tegyek? Párom szerint túlreagálom.
Egyszerűen csak bosszant, hogyha nálunk van, akkor is telefonál, utána meg leráz, hogy ő nem akar beszélgetni. :(
Ő gondolom nő, a párod.
Szal itt el kell beszélgetned vele, mert ezu tényleg bunkóság részéről. illetve jogosan vagy féltákeny, én is az lennék. főleg, a ti magáéleteteket ne bezsélje ki egy másik férfival. Ennyi erővel te is csajozhatnál ugyanígy.
Kérdező, merre vagy???válaszolj nekünk!:)
köszi
Én vagyok a nő, a párom férfi, és egy férfivel beszél.
Ha szex közben csörög a telefon, inkább abbahagyjuk, de "fel kell vennie".
Elnézést, de a dolgomat végzem. Párom sehol, mert a fent említett férfinél van.
Lassan arra tippelek, hogy meleg. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!