Mit lehet tenni egy idegesítő munkatárssal?
Párom munkatársa kb. 1 hete kinevezést kapott. Illetve más munkakörbe helyezték, így "kötetlenebb" a munkaideje. Azóta folyamatosan a párommal beszél telefonon. Nem a munkájukkal kapcsolatos, hanem a magánéletükről beszélnek. Ez már azért zavart, mert este 7 után párom ideér, fél 8kor csörög a telefonja, 15-20 percig beszélgetnek. Lesz-e este szex (nálunk vagy náluk), mit eszünk vacsira, stb.
A munkatárs természetesen férfi. Elegem van, hogy ha hívom a páromat, foglalt, mert ezzel a f*sszal beszél. Reggel 5kor már hívja, hogy 6ra kell bemennie,vagy fél 7re. (Minden nap fél7re kell bent lenni, mert 7től 8ig megbeszélés van). Ha lát valamit youtube-on, felhívja a páromat hogy keressen rá, és nézze meg.
Szombaton déltől este 8ig 11x hívta fel a férfi. Vasárnap ő keltett minket telefonon, és este 10kor is keresett, de nem engedtem a páromnak, hogy felvegye telefont.
Mit tegyek? Párom szerint túlreagálom.
Egyszerűen csak bosszant, hogyha nálunk van, akkor is telefonál, utána meg leráz, hogy ő nem akar beszélgetni. :(
szerintem javasold neki hogy költözzenek össze. ha nem épp egy fontos projektról van szó, de az ilyesmi az csak átmeneti szokott lenni és akkor sem vasárnap reggel.
és neked a pasid utána elmeséli, hogy azt tárgyalták meg, hogy ki, mikor, kivel, hányszor szexel???
Ne haragudj nincs bennem rossz indulat, de nekem is az jutott eszembe, hogy meleg melegek, de ebbe bele gondolni is rossz.
30/N
21:02 te tuti pasi vagy :)
Az én páromnak is vannak barátai és 1-2 kolléga akivel jóban van (közös bulik stb.) de egyik sem hivogatja nap mint nap mindenféle szarért. Már bocsi a kifejezésért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!