Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy idegesítő...

Mit lehet tenni egy idegesítő munkatárssal?

Figyelt kérdés

Párom munkatársa kb. 1 hete kinevezést kapott. Illetve más munkakörbe helyezték, így "kötetlenebb" a munkaideje. Azóta folyamatosan a párommal beszél telefonon. Nem a munkájukkal kapcsolatos, hanem a magánéletükről beszélnek. Ez már azért zavart, mert este 7 után párom ideér, fél 8kor csörög a telefonja, 15-20 percig beszélgetnek. Lesz-e este szex (nálunk vagy náluk), mit eszünk vacsira, stb.

A munkatárs természetesen férfi. Elegem van, hogy ha hívom a páromat, foglalt, mert ezzel a f*sszal beszél. Reggel 5kor már hívja, hogy 6ra kell bemennie,vagy fél 7re. (Minden nap fél7re kell bent lenni, mert 7től 8ig megbeszélés van). Ha lát valamit youtube-on, felhívja a páromat hogy keressen rá, és nézze meg.

Szombaton déltől este 8ig 11x hívta fel a férfi. Vasárnap ő keltett minket telefonon, és este 10kor is keresett, de nem engedtem a páromnak, hogy felvegye telefont.

Mit tegyek? Párom szerint túlreagálom.

Egyszerűen csak bosszant, hogyha nálunk van, akkor is telefonál, utána meg leráz, hogy ő nem akar beszélgetni. :(

2009. okt. 1. 19:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
98%
ne már!!!!ezt megteszi???PFFFFF!!!!
2009. okt. 1. 19:26
 12/36 anonim ***** válasza:
71%

Hát a szex közben, oké ha én szexelek és közben csörögnék akkor sztem én is abbahagynám, de sűrgőssen leráznám akárki is az.

De ha a testeddel se tudsz rá hatni. Akkor nmtom mivel, el kéne beszélgetni vele.

13/36 anonim ***** válasza:
91%
biztos van vmi abban a figurában ami nagyon vonza. vagy valami ami miatt felnéz rá.
 14/36 A kérdező kommentje:

Nincs oka arra, hogy felnézzen rá.

Elegem van, hogy ő fontosabb mint én.

Azt hiszem megjött, megyek. Holnap megírom mi volt ma.

2009. okt. 1. 19:27
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszem hogy meleg, csak valami olyan közös ügyük van, pl MOTOR,KOCSI,ZENE,FOCI,STB., hogy a csordaszellem erősebb mindenkinél!Bár ez sem magyarázat!BLablabla!!
2009. okt. 1. 19:29
 16/36 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez a kolléga tuti forró...
2009. okt. 1. 19:35
 17/36 anonim ***** válasza:
94%

Az is lehet hogy csak jó barátok lettek a munkahelyen, ha ennyit lógnak együtt. (Mondjuk az nekem kicsit morbid, hogy előre megbeszélik a nemi életüket..Ennyire csak nem ismerkedhettek össze..)

Nem ismersz másokat a munkahelyéről? Lehet, hogy ki lehetne szedni belőlük finoman néhány információt, vagy reakciót, ha viszonylag jóban vagy velük.

Tényleg gyanús, hogy már ennyire elhanyagol :(

2009. okt. 1. 19:58
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
húúú... hát szerintem sem meleg, de hát ki tudja.. írd ám meg , h mi lett! :)
2009. okt. 1. 20:06
 19/36 anonim ***** válasza:
31%
19:58: na így keletkeznek a mégnagyobb családi perpatvarok. Csak a nők ne kezdjenek el kavarni, mert abból sok jó nem sülhet ki.
2009. okt. 1. 20:07
 20/36 anonim ***** válasza:
92%

20:07 egyetértek, pedig Én is nő vagyok :)

Csinálj bármit, csak azt ne, amit előttem tanácsoltak.

2009. okt. 1. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!