Megőrülök tőlük mit csináljak?
Amíg a szüöleid aydják a ruhádra a pénzt,és eltartanak,addig joguk van beleszólni az öltözködésedbe.Kitól kapod a ruhákra a pénzt? Ha tőlük,akkor jogosan szólhatnak bele,hogy mit veszel!Amilyen ruhák ma divatosak,azok nem visszafogottak,legfeljebb te gondolod annak.Nem kell a divatmajmokat utánozni.Ha már 24-25 éves leszel,akkor rájössz,hogy nekik volt igazuk.
Még 18 éves korodban is beleszólhatnak az életviteledbe,hacsak nem költözöl el otthonról és nem tartod el sajátmagadat.
1.válaszolo: pont ma mondtam apámnak h vannak nálam ezerszer kurvvásabb meg extrémebb emberek és h én azokhoz képest nagyon visszafogott és szolid vagyok. erre azt mondta,h őt nem érdekli más és h SZERINTE ez tul feltünő és nemkéne divatozni.. (a jegyekben amugy persze h az a lényegh bezzeg az xy tud 5öst irni...namind1 )
3.válaszolo: tökéletesen egyetértek hogy amig adnak pénzt addig van beleszólási joguk de ez már beteges !!! nem hiszem azt h tök visszafogott hanem TUDOM h az mert télleg az. nem öltözök kurvvásan. anyámmal szoktam vásárolni és ő csak olyat vesz ami nem melletkidobo meg seggetmutogato ruhadarab csak apám előtt minden ruhámat fikázza h tul feltünő. szoval apám kicsit eltulozza:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!