Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök tőlük mit csináljak?

Megőrülök tőlük mit csináljak?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és hát az a gond h a szüleim ilyen vallásosak meg eléggé visszafogottak (pedig nem vunk szegények) és nagyon idegesit amikor hazamegyek és beleszolnak a ruhámba hogy miért divatozok ? annyira idegesit. ne ugy képzeljétek el h miniszoknya neccharisnya magassarkú és 1 kg smink. sőőőőt rohadt visszafogott vagyok semmi smink nincs rajtammert nem engedik és nagoyn nem \'feltűnő\' a ruhám csak csinos. de nekik ez már feltűnő... és beleszolnak nagyonrossz. minden másba is beleszolnak persze de azok jogosak de ez nem !!!! alig várom h 18 legyek és akkor már nem szolhatnak bele de ők még akkor is akarnak. mitcsináljak? én csak szeretek néha uj ruhákat venni nem követem a divatot !!!! csak szép ruhákat veszek amik nekem tetszenek és ők ezt nem helyeslik... van vmi tanácsotok ?
2009. szept. 30. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
vidd fel hozzátok egy barátnőtödet aki extrémen vagy ribancosan öltözködik,és mikor elmegy mond nekik azt h " Látjátok,akár így is öltözködhetnék,de amig nem,addig ne szoljatok bele mit veszek fel"
2009. szept. 30. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
vicces válasz, de szerintem be se engednék.amúgy nem sok minden fog változni három év múlva sem.szerintem csak fokozatosan lehet hozzászoktatni őket az új dolgokhoz.
2009. szept. 30. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Amíg a szüöleid aydják a ruhádra a pénzt,és eltartanak,addig joguk van beleszólni az öltözködésedbe.Kitól kapod a ruhákra a pénzt? Ha tőlük,akkor jogosan szólhatnak bele,hogy mit veszel!Amilyen ruhák ma divatosak,azok nem visszafogottak,legfeljebb te gondolod annak.Nem kell a divatmajmokat utánozni.Ha már 24-25 éves leszel,akkor rájössz,hogy nekik volt igazuk.

Még 18 éves korodban is beleszólhatnak az életviteledbe,hacsak nem költözöl el otthonról és nem tartod el sajátmagadat.

2009. szept. 30. 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:

1.válaszolo: pont ma mondtam apámnak h vannak nálam ezerszer kurvvásabb meg extrémebb emberek és h én azokhoz képest nagyon visszafogott és szolid vagyok. erre azt mondta,h őt nem érdekli más és h SZERINTE ez tul feltünő és nemkéne divatozni.. (a jegyekben amugy persze h az a lényegh bezzeg az xy tud 5öst irni...namind1 )

3.válaszolo: tökéletesen egyetértek hogy amig adnak pénzt addig van beleszólási joguk de ez már beteges !!! nem hiszem azt h tök visszafogott hanem TUDOM h az mert télleg az. nem öltözök kurvvásan. anyámmal szoktam vásárolni és ő csak olyat vesz ami nem melletkidobo meg seggetmutogato ruhadarab csak apám előtt minden ruhámat fikázza h tul feltünő. szoval apám kicsit eltulozza:S

2009. szept. 30. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
Érdekes, mert engem kifejezetten dicsértek, ha "szexis" volt a ruhám, csak mondjuk a pénzért nekem kellett "megküszködni"
2009. szept. 30. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy pont ettől leszel feltűnő:D
2009. szept. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!