Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hülyék az osztálytársaim,...

Hülyék az osztálytársaim, megőrülök tőlük. Normális ez?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem hülyékkel vagyok körülvéve... nem az a visszahúzódó típusú gyerek vagyok de sajnos nem tanulok valami jól. Minden nap osztják nekem az észt hogy semmi nem lesz belőlem ha így tanulok meg hogy utcaseprő leszek... ( ezért egy csomó oszt.társammal összevesztem már ) pedig csak matekból állok igazán rosszul minden más tantárgyból javulásra állok az előző évhez képest. Aztán még én vagyok a f*sz ha negyed óra cseszegetés után rájuk ordítok hogy hagyjanak békén. Azt megértem hogy ők csak a jót akarják nekem de ez már annyira idegesít. Egy olyan nap nincs amikor nem hagynának békén, pedig én csak azt akarom hogy békén hagyjanak. Bennem van a hiba vagy bennük? 13/f
2010. febr. 15. 19:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

nincs senkiben sem hiba, egyszerűen közöld velük, hogy ne üssék a dolgodba az orrukat!

De azért ne ordíts rájuk, inkább közöld velük higgadtan, hogy attól mert most nem megy a matek, simán lehetsz még asztronauta! (űrhajós) :)

inkább iróniával vágj vissza.

2010. febr. 15. 19:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenül nem Lippai Dávidnak hívnak?:D
2010. febr. 15. 19:45
 3/16 A kérdező kommentje:
nem :D
2010. febr. 15. 19:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
LOL 2. :D
2010. febr. 15. 19:58
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Én is utálom az oszt. társaim. Beképzelt majmok, ráadásul a leghülyébb mindenkit kiosztana ˙nem minta nem osztana ki mindenkit, mert persze ő "tökéletes"! Hagyd ott őket, és keress más barátokat a suliba, nekem ez bejött! :) Sok sikert! :)
2010. febr. 15. 21:01
 6/16 anonim ***** válasza:
60%

Te tudod, hogy miben vagy jó, és hogy mit akarsz elérni. Ne foglalkozz azzal, hogy ők mit mondanak...

Viszont amíg látják, hogy fel tudnak bosszantani, addig nem fognak békén hagyni. Ha nem kiabálsz rájuk, csak gúnyosan elmosolyodsz, elég hamar meg fogják unni. De ehhez tényleg az kell, hogy higgy magadban.

2010. febr. 15. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:
29%

Kell hogy higgy magadban.

Komolyan kedves válaszolók, komplett hülyék vagy teljesen vakok vagytok?!

Idézem:

"nem az a visszahúzódó típusú gyerek vagyok de sajnos nem tanulok valami jól. Minden nap osztják nekem az észt hogy semmi nem lesz belőlem ha így tanulok meg hogy utcaseprő leszek... "

Tehát a gyereknek az a baja,hogy szerinte hülyék az osztálytársai,mert azt mondják neki,hogy tanuljon jobban mert olyan sík hülye hogy egy banán legyőzné a legyen ön is milliomosban.

Természetesen kedves 13 éves kisfiú, benned van a hiba, mivel azért elgondolkodhatnál hogy a semmiért nem fizetnek pénzt,és az osztálytársaid KIFEJEZETTEN RITKÁK,hiszen általában a legtöbb osztály iszik,drogozik,kúr orrba-szájba

2010. febr. 15. 21:37
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Az osztálytársaid nem hülyék,hanem jót akarnak neked.Ritkák az ilyen osztálytársak,akik az egyik társukért ennyire összefognak.Igaz,hogy nem kéne állandóan ezzel csesztetniük,DE!Ha nem akarod,hogy csesztessenek,akkor ne törődj velük,és kapd össze magad,szerintem a matek pótvizsga nehéz,,meghát nyáron matekozni akarsz??Szerintem neem!!Inkább menj egy picit a haverjaiddal bulizgatni vagy biciklizni vagy bármi..-_-"A matekozás nyáron az gáz..én is jól pofán röhögtem az egyik barátnőmet,amikor azt mondta h az egyik oszt.társunk matekozik meg tanul...xĐ (mi meg hát ugye akkor buliztunk,nyárbúcsúztató buli volt):P
2010. febr. 16. 19:12
 9/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Elhiszem, hogy idegesít, talán egy kicsit túllőttek a célon, de akkor is...gondolj bele! Végre egy olyan hely, ahol nem az a trendi, ha rossz tanuló vagy:))

Sokat tapasztaltam már-e téren, higgy nekem, az rosszabb, ha egy ilyen társaságba keverednél:)

15/F

2010. febr. 16. 20:18
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem baj ha kicsit inspirálnak, de ha túlzásba viszik az sem jó. gondolj arra, hogyha xy meg tudta tanulni, meg tudta csinálni, akkor te is, hiszen, vagy olyan jó mint ő, sőt. Attól hgy rosszak a jegyeid, méág nem biztos hogy hülye vagy, lehetsz nagyon tehetséges is, csak az iskola nem rád lett kitalálva (sok zseni bukdácsolta végig az iskoláit) Egyébként meg ha ilyen osztálytársaid vannak, tedd össze a kezed, sokkal jobb mint a sok sötét gyökér, aki olvasni sem tud. Kérd meg őket, hogy segítsenek. Segítsenek a matekban, amgyarázzák el, gyakoroljatok együtt.

Ugyanakkor az iskola nem minden. Tanulj jól, hogy jó állásod legyen. Ezt szajkózza midnenki. De ma már nem csak alkalmazott lehet valaki. Ezzel együtt vmi főiskolát, egyetemet érdemes elvégezni, hogy szélesedjen a látóköröd (vagy inkább csökkenjen) az igazán nagy dolgokat nem a középszer érte el, aki szorgosan magolt, meg dolgozik mint egy droid.

2010. febr. 17. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!