MEGŐRÜLÖK! Miért ilyen hülyék az osztálytársaim? Mit lehetne ez ellen tenni?
Üdv!
7-es vagyok,de mostanában egyre jobban elszörnyülködök az osztálytársaimon.Szóval,a napokban linkeltem egyik osztálytársamnak egy képet,egy át szerkesztett földről.A kontinensek teljesen máshogy helyezkedtek el mint a valóságban,SŐT!Még csak nem is hasonlítottak rájuk,mondtam neki,hogy milyen jól nézne ki így a föld,mire ő csaknem rám támadt,hogy hiszen most is így néz ki.Valamint az is rettentően idegesít,hogy 12 évesen még mindig lusták vesszőket illetve mondatvégi írásjeleket használni...ezek után persze én vagyok a stréber aki olyan nyomi,hogy ilyen "értelmetlen szarságokat" használ.(ehh)Ez mellett persze az egyéb viselkedési normák és a magyar alapfok hiánya eltörpül,de az már más eset.Szóval mit lehetne,és mit tudnék én tenni ez ellen?
Kedves!
Igazad van, viszont figyelj te is arra, ha már vesszőt használsz, a vessző után szóközt kell nyomni, és a pont után is, tehát nem egybe írjuk a mondatokat.
Köszi
Ilyen osztálytársam nekem is volt, aki környezetismeret felmérőbe azt írta a mezei egerekről, hogy papírt és sajtot eszik. De imádtam, amikor ilyen ember volt a padtársam, mert lehetett akkora hülyeségeket súgni dolgozat közben.
Máshogy hülye osztálytársaim is voltak. Én volt a buta, mert tizenkét évesen nem akartam járni senkivel, hanem képregényeket olvastam, és természetfilmeket néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!