Hülyék az osztálytársaim, megőrülök tőlük. Normális ez?
Tök normális!
Engem az idegroham kerülget, minden reggel úgy érzem hogy megakarom magam öngyilkolni! 16-18 évesen az ember követ el hibákat és ugye a szókincsünk is elég fejlett, a hangerőnkről és az erőnkről nem is beszélve. Tilos a verekedés, szóval még nem történt ilyesmi, de a berendezésekben elég sűrűn keletkezik probléma. Nem az egyén nyakát, hanem az ajtót törjük ki.
Off:
Én imádom amikor próbálnak kiosztani8D
Gyakran mondogatják hogy ilyen vagyok,olyan vagyok,miért nem csinálom ezt,miért csinálom azt,ne így,úgy,amúgy,de ebben a dologban egy kicsit megértem őket,elvégre én vagyok az osztály lustájaXD
De úgy imádom nézni az arcukat mikor kiderül hogy én ötöst kaptam ők meg hármastXD
Meg amikor csak úgy minden kérdés nélkül belém kötnek hogy ez nem is így van,nem ez volt,úgy szeretem nekik komótosan elmagyarázni hogy dededeeee úgy van ahogy mondom:)
Látom hogy elszégyellik magukat,és beletörődnek hogy Ez vagyok Én^^Olyan jó kicseszni velükXD(Nem nem vagyok szadista!)
Persze nagy ritkán van hogy jókat mond(az egyikük)de azt azonnal észreveszem ahogy kimondja,és elismerem hogy "igazad van!"
Az osztálytársak sokszor szeretnék okosabbnak hinni magukat a többieknél,és erre jó alkalmat ad egy fekete bárány(pl:Én vagy Te)
Azért van olyan hogy a jó szándék vezérli őket és tényleg segíteni akarnak,nem bírják nézni ahogy egye csak ökrösödszXD
Anno sok lány szokott basztatni?Ha igen,akkor fogjuk csak az erősödő anyai ösztönökre.
De igazuk van,tényleg nem árt belehúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!