Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hülyék az osztálytársaim,...

Hülyék az osztálytársaim, megőrülök tőlük. Normális ez?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem hülyékkel vagyok körülvéve... nem az a visszahúzódó típusú gyerek vagyok de sajnos nem tanulok valami jól. Minden nap osztják nekem az észt hogy semmi nem lesz belőlem ha így tanulok meg hogy utcaseprő leszek... ( ezért egy csomó oszt.társammal összevesztem már ) pedig csak matekból állok igazán rosszul minden más tantárgyból javulásra állok az előző évhez képest. Aztán még én vagyok a f*sz ha negyed óra cseszegetés után rájuk ordítok hogy hagyjanak békén. Azt megértem hogy ők csak a jót akarják nekem de ez már annyira idegesít. Egy olyan nap nincs amikor nem hagynának békén, pedig én csak azt akarom hogy békén hagyjanak. Bennem van a hiba vagy bennük? 13/f
2010. febr. 15. 19:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is utáltam az osztálytársaim, és nem egyszer megvertem őket, úgyhogy 3.osztály után már meggondolták, hohy hogyan szóljanak hozzám. Utána rájöttem, őket szerettem legjobban.
2010. febr. 18. 09:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Tök normális!

Engem az idegroham kerülget, minden reggel úgy érzem hogy megakarom magam öngyilkolni! 16-18 évesen az ember követ el hibákat és ugye a szókincsünk is elég fejlett, a hangerőnkről és az erőnkről nem is beszélve. Tilos a verekedés, szóval még nem történt ilyesmi, de a berendezésekben elég sűrűn keletkezik probléma. Nem az egyén nyakát, hanem az ajtót törjük ki.

2010. febr. 20. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
megakarod magad öngyilkolni?:D
2010. febr. 21. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Ének tanárom kedvenc szlogenje.. :D "Megakarták magukat öngyilkolni!"
2010. febr. 21. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül: minden délután úgy jövök haza, h: uristen, miért vagyok én megátkozva ilyen hülye emberekkel??? Amikor olyanok szólogatnak be, akiktől az agybaj kerülget,akkor volt, h kapott egy-két fájdalmas élményt az illető,azóta nem piszkáltak, de ha olyanok szólnak be, csak úgy kedvesen, barátilag, akiket szeretek, akkor csak megjegyzem h: kikkel vagyok én körülvéve?? És abból tudják, h nem kéne. Mondjuk én elég antiszoc jellem vagyok, és úgy átlagosan minden embert hülyének tartok, nagyon keveset nem. Ettől elég sok tanárom ki van, de hát istenem! Nem kell hülyének lenni. Ha éppen nem vagy rájuk kíváncsi,mert agybajt kapsz tőlük, akkor vegyél elő egy könyvet, hallgass zenét, v mondd meg nekik ha normálisabbak, h most egy kicsit hagyjanak békén, és akkor le lehet nyugodni. :) 15/l
2010. febr. 22. 23:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Off:

Én imádom amikor próbálnak kiosztani8D

Gyakran mondogatják hogy ilyen vagyok,olyan vagyok,miért nem csinálom ezt,miért csinálom azt,ne így,úgy,amúgy,de ebben a dologban egy kicsit megértem őket,elvégre én vagyok az osztály lustájaXD

De úgy imádom nézni az arcukat mikor kiderül hogy én ötöst kaptam ők meg hármastXD

Meg amikor csak úgy minden kérdés nélkül belém kötnek hogy ez nem is így van,nem ez volt,úgy szeretem nekik komótosan elmagyarázni hogy dededeeee úgy van ahogy mondom:)

Látom hogy elszégyellik magukat,és beletörődnek hogy Ez vagyok Én^^Olyan jó kicseszni velükXD(Nem nem vagyok szadista!)

Persze nagy ritkán van hogy jókat mond(az egyikük)de azt azonnal észreveszem ahogy kimondja,és elismerem hogy "igazad van!"

Az osztálytársak sokszor szeretnék okosabbnak hinni magukat a többieknél,és erre jó alkalmat ad egy fekete bárány(pl:Én vagy Te)

Azért van olyan hogy a jó szándék vezérli őket és tényleg segíteni akarnak,nem bírják nézni ahogy egye csak ökrösödszXD

Anno sok lány szokott basztatni?Ha igen,akkor fogjuk csak az erősödő anyai ösztönökre.

De igazuk van,tényleg nem árt belehúzni!

2010. márc. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!