A barátnőm anyukája, akit nemrég óta ismerek, megkérdezte, hogy tegezhet-e engem. (úgy hogy én továbbra is magázzam) Szerintetek ez igazságos? 34/F
Mivel úgy írtad, hogy már megtörtént, így okafogyottá vált a kérdés, hiszen mondtál rá valamit.
Ezt hívták régen csendőrpertunak.
Azt jelenti, egyik tegez, másik magáz. Fura. :D
Ha nem tetszett, azonnal reagálhattál volna, hogy köszönöm, de nem. :)
Gondolom, elfogadtad....
Ez nem igazság kérdése, hanem, illemé. Tegezhet, ha te megengeded neki, de akkor ez pertu-ban megy, nem így. Ezzel a játszmával azt akarja nyomatékosítani, hogy te vagy - mindegy, hány éves is vagy - a kicsi, az alárendelt, a buta, a gyerek, ő pedig mindenezek ellenpárja.
Én megmondanám neki, hogy tegezhet, ha te is tegezheted őt, egyébként nem. Tessék magázni! te egy felnőtt férfi vagy (ha nem hazudsz a korodat illetően), ő pedig egy felnőtt nő. Te nem kisgyerek vagy, ő peidg nem az anyukád.
Én alapból magázok, és elvárom visszafelé a magázást; ha kéretlenül letegeznek, azonnal szólok, hogy nem őriztünk együtt libát, ne tegezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!